Şimdi Ara

acil ... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesekkur ederim ama su 3g yi bilen varsa yardım etsin,3g varsa 2. kamera nerede
  • quote:

Orjinalden alıntı: etis

tesekkur ederim ama su 3g yi bilen varsa yardım etsin,3g varsa 2. kamera nerede

Eğer 3G varsa ama 2.kamera yoksa; sen sadece karşındakini görürsün tabii karşıdada N70,K810i gibi bir tel. varsa...
  • bu telefonun 2. kamerası yok mu yani
  • Var mı yok mu birşey yazın lütfennnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etis -- 18 Eylül 2007; 18:08:02 >
  • NEDEN KİMSE BİRŞEY YAZMIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etis -- 18 Eylül 2007; 16:24:34 >
  • Ben, düzgün Türkçe kullanmadığın için bildiklerimi yazmıyorum. Ama cevap veren(ler) olacaktır mutlaka. Sormaya devam etmelisin.
  • YA PARDON BU ADRESİ İKİ KİŞİ KULLANIYORUZ BAZEN ARKADAŞIM YAZIYOR KUSURA BAKMAYIN ÖZÜR DİLERİM BEN KENDİ ADIMA :(
    quote:

Orjinalden alıntı: ŞAMAN

Ben, düzgün Türkçe kullanmadığın için bildiklerimi yazmıyorum. Ama cevap veren(ler) olacaktır mutlaka. Sormaya devam etmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etis -- 18 Eylül 2007; 18:07:11 >
  • z610i de 3G destegi var iki kamera da var biri 2mp bildiğimiz; biri de vga kamera..ben de almayı düşünüyorum süper telefon.sabırla 400 ün altına inmesini bekliyorum hepsiburadadan:D en son fiyat 425 ytl..
    buara daha ucuzu sağlam bi site varsa bilgilerinizi esirgemeyin..
  • quote:

bu telefonun 2. kamerası yok mu yani

Var.

2.Kamerası Renkli, OLED, 128x36 Piksel .Umarım sorunun cevabını alabilmişsindir.
  • çok sevindim yaşasın ama cebit iletişim fuarında 3g özelliği çıkınca fiyat dahada artmazmı sizce ?
    (bu arada siparişi verdim demiştim ama telefonu getirtemediler bende iptal ettim şimdi de fiyatının düşmesini bekliyorum)
  • kamerasında auto focus olmaması bana çok birşey kaybettirir mi ?
    birde kulaklık ve dışa verdiği ses hakkında ne düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etis -- 19 Eylül 2007; 14:02:44 >
  • quote:

z610i de 3g özelliği yok diye biliyorum ama internet sitesinde olduğu yazıyo , hangisi doğru ??

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pip2&pid=10527&tid=1&zone=pp

benin arkadaşımda da var...bildiğim kadarıyla 3g var

• quote:

Orjinalden alıntı: aliasaaron

z610i de 3G destegi var iki kamera da var biri 2mp bildiğimiz; biri de vga kamera..ben de almayı düşünüyorum süper telefon.sabırla 400 ün altına inmesini bekliyorum hepsiburadadan:D en son fiyat 425 ytl..
    buara daha ucuzu sağlam bi site varsa bilgilerinizi esirgemeyin..

evet hepsiburda gibi sağlam bir site daha var.www.gittigidiyor.com işine belki yarar.ama ben orda 2 tel aldım.0 sorunsuz
  • cevap verebilecek olan yok mu ??
    quote:

kamerasında auto focus olmaması bana çok birşey kaybettirir mi ?
  • quote:

cevap verebilecek olan yok mu ??
    quote:

kamerasında auto focus olmaması bana çok birşey kaybettirir mi ?

ses olayında sony hakkında konuşuyoruz bence yorumu bile olmaz.
    kamerasındaki autofocus senin foto çekimiyle yada video ile ne derecede ilgilendiğine bağlı..zaten çok ilgiliysen cep telinin böyle bi özellik olup olmadığına bakmazsın ayrıca fotoğraf makinan olur diyorum ben :)kısaca bişey kaybettirmez:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmatic1

quote:

bu telefonun 2. kamerası yok mu yani

Var.

2.Kamerası Renkli, OLED, 128x36 Piksel .Umarım sorunun cevabını alabilmişsindir.

Telefonun dış ekranının özellikleri:

- 128x36 piksel
    - OLED

@ Etis

Telefon 3G (UMTS) ve 2. kamera desteği sunuyor. 2. kamera ekranın hemen üstündedir.

• cevaplarınız için teşekkür ederim sizce fiyat ne zaman 400 ytlnin altına düşer
  • quote:

cevaplarınız için teşekkür ederim sizce fiyat ne zaman 400 ytlnin altına düşer

Hepsiburada.com: 407 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 420 YTL (Havale ile)
    Ereyon.com: 389 YTL (Havale ile)
  • ereyon ve hızlıal güvenilir siteler mi peki ??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.