merhaba acil yardımınıza ihtiyacim var i-mate jam marka bir cihazım var az önce yere düşürdüm pili yerinde fırladı taktım kendi kendine tüm hereşeyi install yapmaya başladı bitirdiğinde sistem arapçaya döndü düzeltemedim sonra daha öncede backup almıştım restore yapayım düzelir diye düşündüm restore bittikten sonra cihaz açılıştaki rom sayfasında kalıyor ne yapmam lazım
acilen yadımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım şimdiden teşekkürler
saygılar
arkadaslar perisan durumdayım yardımcı olabilecek yokmu!!!
neyin back up ını yaptın ramin mi yoksa sd üzerinden rom un mu ???????
all data seçeneği işaretliydi ne yaptı tam bilmiyorum
fark etmez,
muhtemelen senin imate'e arapça rom yüklüydü ve üzerine english patch yapılmıştı, backup da english versiyonun dosyalarını yedeklemiş, hard reset olunca rom'dan arapça rom yüklendiğinden sen üzerine english sisteme uygun backup'u yapınca telefon açılmıyor gayet normal bir durum
hard reset atıp, english patch'i uygulaman lazım, ondan sonra backup çalışacaktır.
peki bu islemleri nasıl yapabilirim uygun programlari indirebilecegim link hakkında bilgi verirmisiniz club imate haricinde 59$ kayıt parası istiyor
http://forum.xda-developers.com/ adresinden her türlü rom flash vs aracını indirebilirsin, ama şunu söyleyeyim, versiyonlar arasında farklar olduğundan aldığın backup yüksek ihtimalle çalışmayacaktır. bu romlardan birini kullanıp şans eseri backupı da yükleyip açabilirsen hemen önemli verileri yedeklemeni tavsiye ederim. kolay gelsin..