Merhabalar 4-5 senedir oynadığım Clash of Clans hesabımı ilgilenemediğim için satmak istiyorum. Sıfırdan buraya kadar kendim oynadım. Hiç taş satın almadım. Hesap 119 level. İçinde 183 taş bulunmakta. 5 işçi kulübesi de açık. İsim değiştirme hakkı duruyor, değişebilirsiniz. Şu anlık ismi, kendi ismim. Hesap hakkında tüm detayları aşağıya yazdım. Pazarlık yapılabilir.
BİNA SEVİYELERİ Belediye Binası - 11. seviye Ordu Kampı - Tamamı 7. seviye İksir Toplayıcı - Tamamı 12. seviye İksir Deposu - Tamamı 11. seviye Altın Madeni - Tamamı 12. seviye Altın Deposu - Tamamı 12. seviye Kışla - Tamamı 12. seviye Laboratuvar - 8. seviye Top - Altı tanesi 11, bir tanesi 10. seviye Okçu Kulesi - Yedi tanesi 11. seviye, bir tanesi 9. seviye Duvarların 86 tanesi 7 seviye, 144 tanesi 8 seviye, 45 tanesi 9 seviye. Büyücü Kulesi - 4 tanesi 7. seviye, 1 tanesi 5. seviye Hava Savunması - Tamamı 7. seviye Havan - Tamamı 7. seviye Klan Kalesi - 5. seviye Gizli Tesla - Tamamı 7. seviye Büyü Fabrikası - 5. seviye X-Yayı - Bir tanesi 1. seviye, bir tanesi 2. seviye, iki tanesi 3. seviye Kara İksir Sondası - Üç tanesi 6. seviye Kara İksir Deposu - 6. seviye Kara Kışla - İki tanesi 6. seviye Cehennem kulesi - Bir tanesi 1. seviye, diğeri 2. seviye Hava Patlatıcı - İkisi de 5. seviye Kara Büyü Fabrikası - 3. seviye Taktik Avcı Uçağı Ağır Silahı - 2. seviye Bomba - Altı tanesi 6. seviye Yaylı Tuzak - Beş tanesi 3. seviye, bir tanesi 4. seviye Dev Bomba - Üç tanesi 3. seviye, iki tanesi 4. seviye Hava Bombası - Beş tanesi 4. seviye Güdümlü Hava Mayını - Bir tanesi 1. seviye, dört tanesi 2. seviye İskelet Tuzağı - Üç tanesi 3. seviye