Şimdi Ara

Acil 150 tl ye kadar ekran kartı önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten benim düşündüğüm 1gb lik olan hem kendi soğutucusu var.psu olarak da 400w istiyor bu kart.bana uygun fiyatta ve kaliteli bir ürün lazım.
  • direk hd4670 alın, ucuz psu'larda bile çalışır.
  • bEN VATAN PC DEKİ GÖREVLİYE SORDUM 4670 400 W İSTİYOR EN AZ .KUTUDA DA YAZIYOR ZATEN
  • ANKARA içi 2.el satan tanıdığınız var mı acaba?
  • Ya ben 1 sene yeni pc toplamaya karar verdim şimdilik 300w ye uygun ekran kartı hangisi oyun için arkadaşlar.:D
  • 4650 çalışır heralde, 4670 belki sorun çıkarır.

2. el bölümünden bu ayarda bir kart da alabilirsiniz.

• 4670 den sonra en iyi seçim sapphire 4650 olabilir mi yoksa nvidia 9500gt filan mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Ya ben 1 sene yeni pc toplamaya karar verdim şimdilik 300w ye uygun ekran kartı hangisi oyun için arkadaşlar.:D

4670 sanıldığı kadar güç çekmez 400w toplam sistemin tepe değeridir. yani rahatlıkla çalışır. 100 liraya 2. el bir 4670 al. dh 2. el forumunda sadece ankara ilanlarını göster gibi bir seçenek vardı galiba. sahibinden bak kardeşim bunları da mı söyleyelim

• kardesım sana önerecegım 4830 ikinci el bölümüne bir göz at istersen bulursan alderım ancak dıger kartlarada bır göz at derım

adres: ikinci el ekran kartı
  • Arkadaşlar anlamadınız galiba bu ekran kartları en az 400 wde çalışıyor.zaten bende iyi bir psu olsa 4670 alcam vatan dan
  • Hocam ne yaptın ya bir kart okadar çekermi benim sistem e bakarsan görürsün o sistem bile çekmiyor
  • Kutunun üzerindeki rakam 400w.sapphire 4670 1gb.Vatan pc deki görevli de öle dedi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.