Şimdi Ara

Acil 2000TL'ye kadar ultrabook veya notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en fazla 2000 tlye kadar taşınabilir bilgisayar bakıyorum. benim için en önemlisi 2 kgden az olması. kesinlikle oyun için istemiyorum. office,mail,internet,photoshop kullanacağım. açıkçası ultrabook mu notebook mu bu konu hakkında bile bir fikrim yok diyebilirim. sürekli yanımda taşımam gerektiği için hafifliği benim için en önemlisi.bunun yanında pil ömrü de uzun olursa mükemmel olur benim için. ama çokta şart değil. Şu an Asus K53s kullanıyorum ama yanımda hiç bir yere taşıyamıyorum ağırlığından dolayı.en geç 1 hafta içerisinde Türkiye'den ayrılacağım için almam gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdidien teşekkürler

• şu modeli inceleyin derim
    fiyat olarak ve incelik bakımından çok iyi

http://www.pcdepo.com/samsung-ativ-book-9-lite-np905s3g-k01tr-ultrabook-urun10758.html
  • Benim de ilgimi çekenlerden biri buydu açıkçası.Tasarımı ve hafifliği gerçekten tam istediğim gibi. AMD Quad-core olması hakkında ne düşünüyorsunuz? benim bu konular hakkında çok bilgim olmadığı için soruyorum.Kafamda hep i5 olmak zorundaymış gibi bi fikir takıldı bildiğimden mi hayır değil kesinlikle aksine bilgisizliğimden sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godhead

Benim de ilgimi çekenlerden biri buydu açıkçası.Tasarımı ve hafifliği gerçekten tam istediğim gibi. AMD Quad-core olması hakkında ne düşünüyorsunuz? benim bu konular hakkında çok bilgim olmadığı için soruyorum.Kafamda hep i5 olmak zorundaymış gibi bi fikir takıldı bildiğimden mi hayır değil kesinlikle aksine bilgisizliğimden sanırım.

Kesinlikle ativ i düşünmeyin i5 alın veya en kötü amd a10 serisinden aşağıya almayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/136608/lenovo-ideapad-u330t-59-392726-touch-w8-.aspx

Bu ultrabook değil ama bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Acer Aspire S3-391-53314G12ADD Core i5-3317 1.70 Ghz 4 GB 128 SSD 13.3 Windows 7 Premium ( NX.M10EY.001)

http://www.sadecenotebook.com/acer-aspire-s3-391-53314g12add-core-i5-3317-170-ghz-4-gb-128-ssd-133-windows-7-premium-nxm10ey001-pmu245873

bunun hakkında fikri olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takipteyim aynı özelliklerde bir laptop aramaktayım + olarak ssd ve 13.3 boyut vazgeçiilmezim, öenerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebrehe84 -- 13 Aralık 2013; 9:35:51 >
  • ebrehe84 E kullanıcısına yanıt
    asus s46cb ve s55 serisinden alabilirsin.GT740m ekran kartı sanırım işini görür 2 kg ve i5 işlemcili 14 inç
  • Sizinle ayni istekler ile ultrabook almak icin arastirmaya basladim ve asus s400 almaya karar verdim (benim icin en iyi boyut 14" ikinci tercihim 13.3"). Tabi benim icin ekran boyutuda onemli oldugu icin elemelerimi ona gore yaptim ve asus s400'u kesin alirim diye dusunurken lenovonun 4. nesil islemcilere sahip ekrani 300 derece donebilen dokunmatik ekranli modelleri Flex serisi ulkeye giris yapti. Vatanda i5li olan modeli 1600₺'ye dustu indirim oldu ve cihazi hemen incelemeye gittim. İncelemeye gittik ve cihazi aldim :) Gercekten cok memnun kaldim oneririm. Tabi ekran boyut tercihide onemli bu secimde 14" ve 15.6" olan modelleri mevcut. Ben 14" 4.nesil i5 4gb ram 500 hdd 8 ssd kullaniyorum ve tam istedigim alet oldu. Bu modelede bakin bence. Daha sonra 14" uyumlu samsonite ultrabook cantasini 72₺'ya aldim, gayet iyi oldu. Tasinabilirlik acisinda adaptoru cok ufak tasimaya cok uygun ultrabook 1.9 kg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 14' ekran düşünmüyorum büyük geliyor, 2kg da zaten benim için epey ağır ama ilginize teşekkür ederim. Dokunmatik ekran itici geldiğinden ve çılgın pil süresi de istediğimden paraya kıyıp macbook air alacak gibiyim bakalım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.