Şimdi Ara

ACİL 2300 Bütçe için notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mühendislik programlarını kaldıracak bi notebook arıyorum. 4 sene götürebilecek bişey olsun. Oyun da oynarım arada.2300 TL bütçem var.Aklımdaki ürünler bunlar arkadaşlar.
    http://www.kliksa.com/urun/asus-n56vz-s4402h-notebook/901761132#!UrunOzellikleri ----N56VZ
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-0nd-454tr-ge60-notebook-core-i5-25ghz-8gb-750gb-156-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64376
    aradaki 300 liralık farka değer mi asus? Yerine önerebilecekleriniz varmı bu akşam almayı düşünüyorum.

• yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksir

http://www.sadecenotebook.com/Urun/MSI-GE60-602XTR-Core-i5-3230-260-Ghz-8-GB-750-GB128-SSD-2-GB-VGA-156-Freedos-Full-HD-pmu253579.html

Hocam vatandaki ile arasındaki fark nedir teknik destek falan daha rahat olur diye düşünüyorum vatanda. Bir de Asusa 300 lira daha fazla vermek mantıklı mı yorumlarsanız sevinirim.

• teknik desteği vatan vermiyor zaten marka veriyor.
    yani nerden alırsan al Asus yetkili servisine veya msi yetkili servisine sen gönderiyorsun

vatandaki MSI'da Ssd disk yok. ssd disk bu üründeki performansı arttıran çok önemli bir unsur. sakın bu fiyata bu vatandakini alma

benim verdiğim linkte ise windows 8 yok. freedos ürün. kendi cd'nle windows 8'i yüklersin.
    hem daha ucuz hem de daha performanslı

kliksa'daki asus 'a 2550 tl civarı vereceğine alttakini öneririm

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-N56VZ-S4283H-Core-i7-3630-240-Ghz-16-GB-1-TB-4-GB-VGA-156-Windows-8-pmu263941.html

artıları:
    16 gb ram var
    bluray var.

bu 2 özellik aradaki 200 lira civarına değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: linksir

teknik desteği vatan vermiyor zaten marka veriyor.
    yani nerden alırsan al Asus yetkili servisine veya msi yetkili servisine sen gönderiyorsun

vatandaki MSI'da Ssd disk yok. ssd disk bu üründeki performansı arttıran çok önemli bir unsur. sakın bu fiyata bu vatandakini alma

benim verdiğim linkte ise windows 8 yok. freedos ürün. kendi cd'nle windows 8'i yüklersin.
    hem daha ucuz hem de daha performanslı

kliksa'daki asus 'a 2550 tl civarı vereceğine alttakini öneririm

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-N56VZ-S4283H-Core-i7-3630-240-Ghz-16-GB-1-TB-4-GB-VGA-156-Windows-8-pmu263941.html

artıları:
    16 gb ram var
    bluray var.

bu 2 özellik aradaki 200 lira civarına değer.

Kliksadaki ürünün rami de 16 gb tek fark bluray 2700 çok fazla alamam malesef. Bluray sonradan taktırılabilir bir şey mi? Bir de SSD yok asuslarda çok mu önemlidir?Kliksadaki ürünün rami de 16 gb tek fark bluray 2700 çok fazla alamam malesef. Bluray sonradan taktırılabilir bir şey mi? Bir de SSD yok asuslarda çok mu önemlidir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle N56...git msi ile asusu yakından incele derim,ekran kartı msi ın daha iyi ama unutma hersey donanım degildir, ekran kalitesi,kasa saglamlıgı , sogutma ,ses kalitesi ,satıs sonrası destek gibi faktörler ile msi asusla aşık atamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

Kesinlikle N56...git msi ile asusu yakından incele derim,ekran kartı msi ın daha iyi ama unutma hersey donanım degildir, ekran kalitesi,kasa saglamlıgı , sogutma ,ses kalitesi ,satıs sonrası destek gibi faktörler ile msi asusla aşık atamaz

Bence bu kadar emin olma msi bu hangi msi ın bozulup kötülendiğini gördün msida ısınma felan olmaz adamlar oyun pcsi yapıyı bu konuda ellerine su dökülemez asusda Multimedyadır iyidir karar arkadaşa kalmış ama msi yı kötülemeyelim lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness.wc3.

quote:

Orijinalden alıntı: seylem

Kesinlikle N56...git msi ile asusu yakından incele derim,ekran kartı msi ın daha iyi ama unutma hersey donanım degildir, ekran kalitesi,kasa saglamlıgı , sogutma ,ses kalitesi ,satıs sonrası destek gibi faktörler ile msi asusla aşık atamaz

Bence bu kadar emin olma msi bu hangi msi ın bozulup kötülendiğini gördün msida ısınma felan olmaz adamlar oyun pcsi yapıyı bu konuda ellerine su dökülemez asusda Multimedyadır iyidir karar arkadaşa kalmış ama msi yı kötülemeyelim lütfen

Büyük bir tekno marketin müşteri hizmetleri-teknik servisinde calısıyorum,yüzlerce sorunlu bilgisayar ile ve onların firmaları ile ilgileniyorum neyin ne oldugunu iyi biliyorum merak etme .ayrıca yazımı tekrar okumanı öneririm,yazının hiç biryerinde kötüleme yok sadece asus belirttiğim yönleri ile msi dan bir adım önde diyorum.Ayrıca Valla alttaki iki canavar mesela,testleri aldıkları ödülleri uzman görüşleri ortada .oyun makinesini sadece msi yapmıyor,sana göre msi en iyisi olabilir ama bana göre ve br cok uzmana göre öyle degil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 25 Ağustos 2013; 11:27:16 >

• Bunu bir art niyetle söylüyormuşsun gibi geldi bana ondan söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness.wc3. -- 25 Ağustos 2013; 11:23:22 >
  • quote:

Bunu bir art niyetle söylüyormuşsun gibi geldi bana ondan söyledim

Buna uzman görüşü diyelim ,calıstıgım magazada yukarıda resmi olan g75 ile msi in en baba makineleri ile saatlerce ugrastım,test ettim malzeme kalitesine herseyine baktım sonuc olarak msi ın bir kac ekmek daha yemesi lazım diye düşünüyorum bunda bir art niyet yok
  • Anladım bu senin görüşün bence iki markada iyi ama oyun pclerinde msi bir gömlek daha iyi olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness.wc3. -- 25 Ağustos 2013; 11:36:03 >
  • Hepinize teşekkür ediyorum 2 gün önce Mediamarkt'tan N56VZ 4401h versiyonunu aldım 12 GB Rami olandan 2500 liraya. Bluray yok. 4 gb ram için 250 lira fazla vermek mantıksız geldi. Teknosada ve mediamarktta 16 gb lık olanlar 2750 liraydı. Pişman olmam umarım :)
  • quote:

Anladım bu senin görüşün bence iki markada iyi ama oyun pclerinde msi bir gömlek daha iyi olduğunu düşünüyorum

O senin görüşün! ama dünyanın önde gelen notebook siteleri ve uzmanlar öyle demiyor.Bir bilgisayarı sadece içindeki ekran kartı iyi diye en iyi oyuncu bilgisayarı diyemezsiniz! bunun anakartı ,sogutması,ekran kalitesi v.b bir cok etken daha var bunları gözardı edemezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 28 Ağustos 2013; 1:27:46 >

• Konu msi ve asus'un oyun laptoplarının karşılaştırılması haline gelmiş ancak burada zaten arkadaşın attığı asus modeli multimedya için üretilen model.Ev arkadaşımda var aynı ürünün 8gb'lık modeli. Bilgisayara denilebilecek hiç bir söz yok. n56vz serisi gerçekten hem tasarım hem de performans harikası ona hiç şüphe yok ama msi'ın önerdiğiniz modeli oyun laptop'u. Yani arkadaş oyunu 2. plana alarak alım yapmış o yüzden iyi ki asus'u seçmiş. Çünkü gerek yapısı gerek mimarisi taşınma kolaylığı ve performansı açısından size uyan kısmıyla asus almanız daha mantıklı olmuş.

Fakat ben alacak olsam oyun amaçlı alacağım için bu 2 modelden msi'ınkisini seçerdim.
    Ama bu ikili asus'un oyun laptopuyla olsaydı o zaman seçimim g serisi asus'tan olurdu elbet.
  • Göz ardı etmiyorum zaten ama %2lik bir fark var orda oda kullanıcı oylarıyla yapılmış buna uzman görüşü denemez asusun Game seriside iyi ancak msi ki daha iyi ben hala böyle düşünüyorum ancak asusun soğutma ve kasası daha iyi buda kabulümdür ancak normal üstü bir ısınma olmadığı sürece donanımı iyi olan pc iyi değil midir sence ?
  • İşte ilk mesajımda özellikle yaptıgım işin altını çizerek yorum yapmıstım,ayda yüzlerce sorunlu notebook geliyor önüme.hanigisinde sorun cıkma ihtimalinin daha az oldugunu,kullanılan parca kalitesinin sogutma sisteminin nasıl oldugunu cok iyi biliyorum.Bütün faktörleri göz önüne alarak ben asus diyorum.yukarıdaki puanlama gibi nette arastırırsan bunun gibi bir cok degerlendirme ,ödül v.b bir cok belgeye ulasabilirsin.Bu degerlendirmeler,binlerce uzman yorumu ,ödüller ,editors choice lar falan senin için bişey ifade etmiyor yok illa en iyisi bu diyosan daha fazla konusmaya gerek yok ikimizde boşa konusuyoruz aslında.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.