Şimdi Ara

acil..280 bin deki bu superb bu fiyata alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir Trabzonlu ve Trabzona sürekli giden birisi olarak şunu söylemek istiyorum. Trabzonda ki araçlar genel olarak kaporta bakımından düzgündür. Çok trafik olmadığı için trafik kazası olayları çok olmadığından araçların boya ve değişen durumu büyük şehirlere göre daha iyi. Fakat şunu unutmayın Trabzonda olan araçların yüzde 80 i köy yollarında gitmiş araçlar. Araçların genelde ön takımları bitik, iç mekanda trim sesleri bolca var. Bagajında sürekli yük taşınmış araçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Bir Trabzonlu ve Trabzona sürekli giden birisi olarak şunu söylemek istiyorum. Trabzonda ki araçlar genel olarak kaporta bakımından düzgündür. Çok trafik olmadığı için trafik kazası olayları çok olmadığından araçların boya ve değişen durumu büyük şehirlere göre daha iyi. Fakat şunu unutmayın Trabzonda olan araçların yüzde 80 i köy yollarında gitmiş araçlar. Araçların genelde ön takımları bitik, iç mekanda trim sesleri bolca var. Bagajında sürekli yük taşınmış araçlar.

ön takım yaparız komşum mesele motor durumu ,yani motor %80 üstü çıksa alınmaz mı şu araç
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-efsane-a5-kasa-350673039/detay

• Karadeniz tarafına gezmeye giden illa ki vardır bu adam 280 bin km'yi yaylaya çıkıp inerek yaptıysa bu arabanın her yeri esnemiştir bence o bölgeden araba almak biraz riskli yollar çok bozuk alacak olanlar trim seslerine hazır olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: islamcetin06

Karadeniz tarafına gezmeye giden illa ki vardır bu adam 280 bin km'yi yaylaya çıkıp inerek yaptıysa bu arabanın her yeri esnemiştir bence o bölgeden araba almak biraz riskli yollar çok bozuk alacak olanlar trim seslerine hazır olsun.

Burda %90 köy yolları asfalt veya betondur,son 10 yılda hepsi tamamlanmıştır,yaylaların bile çoğu asfalttır,hıdırnebi yaylası yolu 10 yıldır full sıfır asfalt,kayabaşı yaylasının yolun da çoğu asfalttır...o araç yani ilk sorduğum süperb Ankara/dan gelmedir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkşamGüneşi -- 26 Ekim 2016; 11:22:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkşamGüneşi

e
    shadowgeist@ editör iseniz silersiniz beni ordan emin olun bari

İlla bi konu açtıkdan sonra o arabayı alman gerektiğini düşünüyor arkadaş. ona buna çorbalama felan yazıyor, sataşıyor. gördüğüm yerde basıyorum şikayeti. işi gücü yok demek ki, 18k mesaj kasmış.
  • arkadaşlar acil yorum ,expertize gidiyorumhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-superb-satisda-346178473/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkşamGüneşi -- 26 Ekim 2016; 14:0:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

quote:

Orijinalden alıntı: AkşamGüneşi

quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

"NOT; Tavan bagaj kapagi sol on kapi sag on camurluk haric parca parca boyalar mevcuttur" kısaca almayın..

tavanda boya yok diyor ama,şöyle diyim boya hariç motor olarak %80 üstünde çıkarsa alınmaz mı

Hocam araç çok temiz gözüküyor hor kullanılmamış gibi. Fakat 280.000 km az bir km değil. 33.000 tl ile daha az km li araçlara bakmanızda fayda var. Kendi adıma konuşuyorum ne zaman bir şeye heveslenip mantıklı hareket etmezsem başıma gelmeyen kalmıyor sonra pişman oluyorum. Kendimi sizin yerine koyuyorum ben olsam almam. Araç 20.000 sonra 300 bini devirmiş olacak , satarken sıkıntı çıkarabilir.

bu araç her zaman satılır gibi temiz bir görüntü veriyor,sahibi zaten kaportacı...

• arkadaşlar acil yorum ,expertize gidiyorumhttps://www.sahibinden....-satisda-346178473/detay
  • vazgeçtim ...tşk.
  • 10 küsür yaşında dizel motor almaya niyetlenmişsin. Alınmaz diye bişey yok ama çok iyi baktırmak lazım motora. Attığın ilanlarda fiyatları çok yakın, SuperB almaya çalış Octavia yerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim,bu forumda çok az cevap verildi bana kendimi cüzzamlı hissettim...Aslında hem yakıt hem fiyat belki de masraf olarak octavia daha yakın bana,daha sıcak geliyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkşamGüneşi -- 26 Ekim 2016; 19:53:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.