Şimdi Ara

ACİL 28000-29000 TL CİVARINDA DİZEL ARABA TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feelhurricane

quote:

Orijinalden alıntı: KuRŞuN87

quote:

Orijinalden alıntı: feelhurricane

punto diyince heyecanlandım sana sahibinden üzerinden bir arama sayfası oluşturdum active leri dikkate alama 76-100 hp olarak arattım ama activlerde çıktı sanırım yanlış verilen ilanlar onlar, fun dynamic emotion lara bak ama özellikle benim favorim 90 lık bir fun olur marşpiyellerle falan spor da bir tarzı var
    kolay gelsin

http://www.sahibinden.com/search.php?c2=23662&b[special_type]=&b[promo_hpva]=&b[promo_fdva]=&b[promo_chva]=&b[promo_hpsa]=&b[promo_spva]=&b[all]=&b[search_text]=&c=23662&search_result_page_limit=20&b[detay_5_min]=2007&b[detay_5_max]=&b[detay_4_min]=&b[detay_4_max]=90000&b[detay_3][]=&b[detay_1864][]=&b[detay_2320][]=74344&b[detay_17][]=22&b[detay_6][]=32467&b[detay_8][]=&b[detay_9213][]=&b[detay_4054]=&b[detay_9620][]=&b[detay_706]=&b[product_condition]=&b[exchange]=&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[location_data]=&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[minprice]=&b[maxprice]=30.000&b[pricecurr]=1&b[ilantarih]=&b[date_type]=&dpage=

arkadaşım çok teşekkürler ama linkler olmamış gibi :)

olmuş olmuş linkler tamamını kopyalayıp adres çubuğuna yapıştır ve enter' la

tamam dostum baktım teşekkürler :)...
    bu paraya alınabilecek en uygun araba ne olur?her türlü araba konusunda artıları eksileri karşılaştırmalı yorum yapabilirseniz çok iyi olacak karar vermemizde sanırım..ford focus,fiesta,opel astra,corsa,fiat linea,punto,renault megane,clio diğerleri...hangi araba hakkında bilginiz varsa ve tavsiyeniz yazarsanız sevinirim...

• eski kasa c4 alabilirsin ama 110 luk dizel al
  • opel astra classic 1.3cdtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEHMETXXXX -- 13 Aralık 2011; 23:12:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurhanaral

eski kasa c4 alabilirsin ama 110 luk dizel al

citroen peugeouta karşı bir antipatim var açıkçası..opel ford ilk tercihlerim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurhanaral

eski kasa c4 alabilirsin ama 110 luk dizel al

citroen peugeouta karşı bir antipatim var açıkçası..opel ford ilk tercihlerim...

o zman 2006-2007 opel dizel bulabilrsin bende çok araştırdım fiyatları ondan biliorum ama az yakması ve performansı citroen iii sağlar benden söylemesi
  • citroen satarken çok zarar ettirmez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremersoy

quote:

28000-29000 TL civarında elimde param var.araba almak istiyorum.kesinlikle dizel olacak..şimdiye kadar hyundai accent era dışında bir araba kullanmadım.babamın arabası o da :).. şimdi ilk defa kendime araba alacağım elimdeki para da bu kadar..
    aradığım özellikler kesinlikle dizel, çok fazla yakmayan ideal bir yakıtı olan çünkü uzun yola sık çıkıyorum, vergisi çok pahalı olmayan, ama yolda da beni üzmeyecek yol tutuşu konforu iyi olan, çok seri bastı mı tozu dumana katacak bir araba olmasına gerek yok ama kalkışlarda da beni çok yormayacak üzmeyecek çok zorlamayacak,çok hantal kalmayan, donanımı iyi, birkaç sene masrafsız arızasız binmek istediğim, satınca da çok zarar ettirmeyecek bir araba aradığım.umarım açıklayıcı olmuşumdur..yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum...

=06-07 focus 1.6 tdci ghia

Nokta atışı değerinde bir tavsiye bence kasası eski dahi olsa çok yakışıklı araç.
    Hb olanından bahsediyorum ama sedanı çirkin

• astra 1.3 hb enjoy da hala gönlüm :)..araba beni cezbediyor..ama temiz bir astra enjoy için 30000 TL'yi bulmak lazım en azından o canımı sıkıyor..focus ghia larda çok güzel araba ama biraz modeli düşük oluyor bu paraya..
  • megane 2008 1.5 DCi Authentique 30000 km 26000TL'ye alacağım arkadaşlar nasıl sizce uygun mu?
  • quote:

megane 2008 1.5 DCi Authentique 30000 km 26000TL'ye alacağım arkadaşlar nasıl sizce uygun mu?

sedan 80 beygir..
  • araba temiz servis bakımlı boyası değişeni yok..
  • peugeot ve citroen'e antipatim var demişsiniz ancak tam genç işi ve ekonomik bir araç olan 308'i öneriyorum size. kullananlar bayağı memnun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-guvenler-otomotiv-dens-atilik-peugeot-308-1-6-hdi-comfort-67548982/detay/
  • quote:

quote:

megane 2008 1.5 DCi Authentique 30000 km 26000TL'ye alacağım arkadaşlar nasıl sizce uygun mu?

sedan 80 beygir..

100 beygirlikler daha iyi olmazmıydı ? performans kalkış vs. açısından
  • quote:

fiyatı bence çok çok iyi o km için. ben olsam fazla düşünmezdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

quote:

satan adam tanıdık bir galeri olduğu için bize bu fiyata veriyor..adam açık açık bu arabayı kaçırma seni de memnun eder fazlasıyla dedi..
  • Sakin olun,yoksa birazdan Chevy bayisi gelir,"bence sıfır aveo alın bkz. en boşunda olan donanımlar"diye başlar,sonra siz dizel diyince "pazarlık yaparsınız ya da lpg düşünmez misiniz?" diyerek aklınızı çelmeye çalısır haberiniz olsun.Bilinçsiz bir avmış gibi davranmayın hemen kanca atarlar

Megane iyidir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

quote:

satan adam tanıdık bir galeri olduğu için bize bu fiyata veriyor..adam açık açık bu arabayı kaçırma seni de memnun eder fazlasıyla dedi..

bence de kaçırma.. İyi fiyat megane için..
  • 26250ye aldık arabayı artık..inşallah pişman olmayız diye düşünüyorum..teşekkürler herkese..
  • Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.