Şimdi Ara

Acil 40

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg 40UB800V - Bu televizyonu bir yakınıma alacağız teknosa da 1799TL
    Smart özellikli Uydu alıcılı Led tv arıyordum bunu gördüm olmuşken 4k olsa daha iyi olur dedim.
    Alan arkadaşlar veya bu işten anlayan arkadaşlar cihazı tavsiye ederler mi.
    Not: 3D kullanmıyoruz, buna muadil başka ürün varsa tavsiyede alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42barış83 -- 19 Şubat 2015; 17:20:30 >

• Ben 42 inç lg 42lb 580 aldım.uydusu yok ama yeni uydu aldım gayet güzel.3d de yok.zaten gerekli değildi.İnternete bağlanıyor, wifi filan hepsi var.1189 tl ye aldım.Tavsiye ederim...Yalnız tv değilde monitör olarak geçiyor...Farkı nedir bilmiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one man one engine -- 19 Şubat 2015; 14:53:15 >
  • one man one engine kullanıcısına yanıt
    dün bizde böyle bir monitör tv ye bakmıştık lakin uyduda girince içine 1300 civarını bulacak madem öyle uydulu tv alalım dedik mantıklı mı
  • 42barış83 kullanıcısına yanıt
    bu tip cihazların içindeki uyduların pek kaliteli olmadığı, kanal değişim sürelerinin fazla olduğu söyleniyor.Ben onun için almadım.Ayrıca uydusuz cihazlar daha uygundu.Onun yerine uydusuz alıp uyduyu dışardan aldım.Goldmaster ranger full hd uydu aldım.Gayet güzel, kanal geçişleri hd lerde biraz yavaş ama diğerlerinde çok hızlı.Kayıt filan yapıyor...Yani size hangisi uygun gelirse onu alın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX.800 TL TELEFON TAVSİYE ACİL
    11 yıl önce açıldı
    Max 5 Bin TL ye Telefon Önerisi Lütfen
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.