Şimdi Ara

Acil 400 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler iyi akşamlar öncelikle , 2 haftaya kadar 400 TL para bulmam gerekiyor. Evdekilerden veya tanıdıktan isteme gibi bir lüksüm yok . Haftasonları ekstraya gittigim bir cafe var ordan gunluk 25-30 lira alıyorum . Aklıma İddaa oynamak geliyor ama fazla da anlamıyorum iddaa'dan , bakalım ne fikirler çıkacak merak ettim. İddaa'da kesin maclar kabulumdur.

• Basketbol maçlarına oyna .
  • Git, texas holdem poker 100M al, gir en yüksek masaya eline gelen ilk kağıda res çek kazanırsan git sat ...
  •  Acil 400 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

Basketbol maçlarına oyna .

Hocam valla basketbol maçlarından pek anlamıyorum . NBA'i de takip etmeyeli bayaa oldu , tavsiye verirsen sevinirim.
  •  Acil 400 TL.
  • Real Madrid'e misli bas
    Barcayı çimlere gömecek bu sefer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX.800 TL TELEFON TAVSİYE ACİL
    11 yıl önce açıldı
    30.000 TL'ye telefon önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

Acil 400 TL.

OHA!
  • odanın resmini çek koy satın alıcağımız bir kaç şey olabilir
  • quote:

Acil 400 TL.

bu resimden anladığım şey,adam üst resimde sağlam ve ayakta yürürken,zabıtlar adamı öyle bir hale getiriyorki,alttaki resimdeki gibi bir hale geliyor
    3 kişi dalmışlar adama,muhtamelen biri bir ayaktan turmuştur,diğeri diğer ayaktan tutmuştur,biride kafasından tutmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 9 Aralık 2011; 0:06:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: schweppes*

quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

Basketbol maçlarına oyna .

Hocam valla basketbol maçlarından pek anlamıyorum . NBA'i de takip etmeyeli bayaa oldu , tavsiye verirsen sevinirim.

NBA daha başlamadı , Beko Basketbol Ligi ve EuroLeague maçları var şu anda . Fiktstür birazdan çıkar maçlara bakar yarım Özel Mesaj olarak atarım .

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Acil 400 TL.

bu resimden anladığım şey,adam üst resimde sağlam ve ayakta yürürken,zabıtlar adamı öyle bir hale getiriyorki,alttaki resimdeki gibi bir hale geliyor
    3 kişi dalmışlar adama,muhtamelen biri bir ayaktan turmuştur,diğeri diğer ayaktan tutmuştur,biride kafasından tutmuştur

hayır,adam dilenci numara yapıyor.zabıtalarda alıp götürüyor.

evet aynştaynım kenksler

•  Acil 400 TL.
  • quote:

Acil 400 TL.

Oha :DD:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.