Şimdi Ara

Acil! 8000 tl Vatan Sistem Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LEON-X

Vatan'dan önerilen sistemler gayet iyi ve dengeli, mağazadan alırsan zaten toplamasını yapıyorlar, herhangi bir uyumsuzluk vs çıkarsa da ona göre değişim yaparlar muadil ürün koyarlar, sonuçta ürünler garantili herhangi bir şey olsa direkt götürür verirsin çözerler neyse sorununu da, Vatan'dan çok farklı alternatifler çıkmıyor.

Siz böyle diyince bende ne bilim güzel dediniz zannettim

• LEON-X kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim.

• Tavsiye istemişsin bir amdli bir intelli sistem tavsiye etmişler ama sen dinlemek yerine hazır sistem almak istiyorsan kafandaki sistemleri at insanlar ona göre yorum yapsın.Arkadaşların önerdiği sistemdeki mesh kasa daha iyi, m2 ssd daha iyi, ekran kartı modeli daha iyi, muhtemelen psu da daha iyi. Aynı paraya daha iyisini almak varken neden daha kötü olanı alasın ?

• S.Soylu kullanıcısına yanıt

Haklsınız hocam pek bi bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum bu daha iyi diye

• blackbettyx B kullanıcısına yanıt

Kasa ve Tuf Ekran Kartı için iyi yorumlar görmedim o yüzden sisteme pek içim ısınmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: blackbettyx

Vatanın kendi sistemleri alırsanız baya uyguna geliyor diyenler vardı ama yanlışmı biliyorum

Kendi topladığı sistemler ortalama % 15-20 ye yakın daha ucuz Oluyor. Kampanyalı diye satıyorlar. Hazır sistemlerinde parça düşürme yok. Eğer düşürürulur ise iskonto oranı geçersiz oluyor. Ama parça yükseltme mevcut. 1 ay önce aldım kuzenime. Kendimiz topladık aynı sistemi yine vatandan 5570 TL gibi bir rakam çıkmış idi. Ordan 4865 TL gibi birsey ödedik. Şimdi tam hatırlamıyorum yalan söylemek istemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EPICA kullanıcısına yanıt

Hocam Bu sistemi ben niye oluşturamıyorum ram'i seçtikden ekran kartını göstermiyor ilerleyemiyorum.

• blackbettyx B kullanıcısına yanıt

Sistemde hata var, tek tek sepete ekleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EPICA kullanıcısına yanıt

Tamam Hocam Bide bir şey daha soracağım kasayı pek önermemişler ama birde tuf kronik sorunu varmış tuf evo almak lazımmış tuf evo yazmıyor nasıl öğrenebilirim.

• Bu sisteme karar kıldım, önerileriniz için çok teşekkür ederim yeni bir öneriniz varsa alırım büyük ihtimal bu sistemi alacağım.

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-10400f-asus-dual-rx5700xt-prime-b460m-k-crucial-480gb-kingston-16gb-ram.html

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.