Siz böyle diyince bende ne bilim güzel dediniz zannettim |
Acil! 8000 tl Vatan Sistem Önerisi (2. sayfa)
-
-
teşekkür ederim.
-
Tavsiye istemişsin bir amdli bir intelli sistem tavsiye etmişler ama sen dinlemek yerine hazır sistem almak istiyorsan kafandaki sistemleri at insanlar ona göre yorum yapsın.Arkadaşların önerdiği sistemdeki mesh kasa daha iyi, m2 ssd daha iyi, ekran kartı modeli daha iyi, muhtemelen psu da daha iyi. Aynı paraya daha iyisini almak varken neden daha kötü olanı alasın ?
-
Haklsınız hocam pek bi bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum bu daha iyi diye
-
Kasa ve Tuf Ekran Kartı için iyi yorumlar görmedim o yüzden sisteme pek içim ısınmadı
-
-
Hocam Bu sistemi ben niye oluşturamıyorum ram'i seçtikden ekran kartını göstermiyor ilerleyemiyorum.
-
Sistemde hata var, tek tek sepete ekleyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam Hocam Bide bir şey daha soracağım kasayı pek önermemişler ama birde tuf kronik sorunu varmış tuf evo almak lazımmış tuf evo yazmıyor nasıl öğrenebilirim.
-
Bu sisteme karar kıldım, önerileriniz için çok teşekkür ederim yeni bir öneriniz varsa alırım büyük ihtimal bu sistemi alacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X