Şimdi Ara

ACİL acil ACİL... tempra hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
15.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla kardeş. Resmini yüklemeye çalışacağım. Manavgat'ta bir döviz bürosuna sattım. Arabam temizdi. Masrafsızdı. 1 yaşındayken almıştık. Son 5 yıldır da pek binmez olduk. Üstünde 3500 YTL değerinde seti vardı. Ama onu söktüm. Şu anda Megane kullanıyorum. Keşke ilanlarını silmeseydim. Araba.com ve sahibinden.com da ilanları vardı. 18 Ekimde sattım. İlk göz ağrımdı. Nerdeyse ağlayacaktım. Araba daha 104.000 km deydi. Megane bile 112000 km oldu. Hayırlısı olsun bakalım.....

NOT: Eğer foto yükleyemezsem, fotoğrafları bu forumdaki kuşçular mıydı, öyle bir sayfanın 55-65. sayfaları arasında var. Bordo renk, çelik jantlı bir doğan.....

quote:

Orjinalden alıntı: bureda

quote:

Orjinalden alıntı: cat33

Bana göre de pahalı. Benim 1996 model, 104.000 km'de, orijinal boyalı ve masrafsız Doğan SLX arabamı 2 hafta önce 9000 YTL'ye Manavgat'a sattım.

Hayal görmüyorum değilmi 96 model ve 9000YTL Hala anlamış değilim.Var mı bu rakamlar gerçekten?

ACİL acil ACİL... tempra hakkında...

• arkadışım 4 yıl sxak kullandım konfor olarak cok rahat bi araba ama fiat biraz fazla vermiş arkadş stabilize yolu sevmiyen bi araba ön takımları tabla sistemi oldugu için:diger tempra modellerine göre özellikle klima bağlantı parcaları pahalı fakat galvaniz karışılımlı saç kaporta kullandıkları için kolay cürümeyen bi araba şahsi kanaatim tempranın 2000cc 16 valf cat serisinden başka hiç birini tavsiye etmem
  • bu arada tempradan sonra 1993 626 mazda aldım kullanım acısından hala temrayı bazen arıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.