Şimdi Ara

Acil Adc oynayacak Altın ve Üzeri Duo lazım ÖDÜLLÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • West olsa yardım ederdim ama TR'deki üyeliğimde çok az champ var eğer şansını denemek istersen pm at konuşalım (west gold 1)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: Refusal

Yine çıktım seriye, yardımcı olabilecek adc varsa benden hediye bi skin kapacak

Fail olduk serilerde ama Bidaha cıkamazsan valla ben suclu hissederim o yüzden ben 2.planda kalayım sen birisiyle gir bak uyuşursanız devam et zorda kalırsan ben gelebilirim

worst corki tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• westte olsan, ver id pass çıkarırım arkadaşla dicektim ama tr de hem arkadaş yok hem de göze alamam
  • Ciddiyim bana hero al yeter
  • Yok mu şöyle parayla beni gold yapacak biri, ister eloboost yapsın ister heq kullansın asdfghjghfgdfd

Valla veririm para mara, köpeğiniz olsun. Yeter ki gold olayım artık, nefret ettim hayattan, serilere çıkana kadar güzel maçlar oluyor, seriye bi çıkıyorum, afkler, feederlar, cjamp denemeler falan havada uçuşuyor

Özet; gümüş1 olmak zor arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Refusal -- 11 Ekim 2013; 10:30:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Refusal

Yok mu şöyle parayla beni gold yapacak biri, ister eloboost yapsın ister heq kullansın asdfghjghfgdfd

Valla veririm para mara, köpeğiniz olsun. Yeter ki gold olayım artık, nefret ettim hayattan, serilere çıkana kadar güzel maçlar oluyor, seriye bi çıkıyorum, afkler, feederlar, cjamp denemeler falan havada uçuşuyor

Özet; gümüş1 olmak zor arkadaş

Ekle kabul ederim eve gidince nick ayni bk istersen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.