Şimdi Ara

acil agp kartı yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: webber

yalnıs bı yonlendırme sonucu o kartı almıssın keske almasaydın p4 2.6 ıle o karttan duzgun bı performans alamazsın ustune bı de dogal olarak guc kaynagı aldın sıstemını yenılesen daha ıı olurdu snn ıcın o paraları ona wercegne satarkende olu yatırım olur agp oldugu ıcın amd 300 sısteme 8600gt takmıstık dar bogz yaratıodu p4 2.6 ıle o kart cok daha werımsız calısır neyse hayırlı olsun ne dıyelım bı kısı de cıkıp uyarmamıs arkadası

hmm. bu uyarı biraz tedirgin etti beni. işlemcimin düşük olması dediğiniz gibi performansı etkiliyecektir. ben hiç bu kısmını düşünmemiştim : ( . aslında amacım sistemimi yenilemek değildi. bozulan ekran kartımı deiştirmekti. ama power supply de deişmesi gerekti. düşündüğümden daha tuzlu oldu.

anakartım bildiğiniz gibi eski. MSI 865PE Neo2. şu anda maddi durumum müsait değil. ancak böyle bir anakart için en iyi işlemci seçimi ne olabilir ?

anakartımın özellikleri

- Socket 478 intel Pentium 4 (HT desteği)
    - Intel® 865PE
    - Intel® ICH5R
    - Gigabit LAN: Intel 82547EI (CSA arabirimi)
    - Promise 20378 SATA RAID kontrolcüsü
    - VIA 6306 Firewire kontrolcüsü
    - Cmedia 9739A 6 kanal ses
    - 800/533/400MHz FSB
    - Dual DDR/266/333/400
    - Max kapasite: 4 GB
    - 2 x Serial ATA (ICH5R) (RAID 0)
    - 2X SATA RAID (Promise20378) (RAID 0 1)
    - 1x UDMA ATA 133/100/66 Bus Master IDE
    - 2 x UDMA ATA 100/66 Bus Master IDE
    - 8 adet USB 2.0 port
    - 5 adet PCI slot
    - 1 adet AGP 8x

• malesef webberin söyledikleri doğru 2600xt den daha iyi ama yakın bir performans alacaksın. Bence bu sisteme daha fazla masraf etme işlemcine biraz overclock yap ramin yeterli bu şekilde zaten kart senin beklentilerini aşar.
  • arkadaşlar colin mcrea: dirt oyunu kötü performans ile çalışıyor.
    ekran kartımdan kaynaklanmaması gerekir ? 3850 dirt ( 2007 yapımı ) oyunu bile zor mu çalıştırıcak.

benim sistemimde 1gb ram varmış. yanlış yazmışım. + kartı monte ettikten sonra format atmadım. eski driver ı silip bunu kurdum.
    performansı etkilermi ?

doom III ü yüksek ayarlarda 1280x1024 de yüksek performansda çalıştırıyor.
  • arkadasım elınde kı kart suan ıcın butun oyunları rahatlıkla oynatır ama ıste ıslemcın engel coını de bu yuzden oynuyamıosun kartı yenı aldıysan degıstırmeye calıs anakart ıslemcı al yerıne eger aldıgın yr kabul ederse kendı sıstemınıde satarsın yenı cıkan oyunları maalesef verımlı bı sekılde oynayamazsın ck acele karar wermıssın vatandan falan aldıysan gıt aldıgın yerle konus ozetle ıslemcı yuzunden oyunlardan performans alamıosun artık daha fazla yatırım yapma o sısteme elıden cıkarabılıosan kartı aldıgın yere dusunmeden deıstır yerıne baska seyler al
  • arkadaşlar kartla ilgili bir sorun var.
    kartın arkasında iki tabe beyaz geniş yuva var. biri monitöre bağlanıyo.
    o yuvalara hassas bi temas ile görüntü gidiyo yada renk atıyo.
    diğer yuvaya taktığımdada aynı şey olduı.
    bi temassızlık söz konusu sanırım.
    normal bişey olabilirmi bu ?
    ne yapabilirim ?
  • ekran kartımın güncel driverlarını indirdim.ATI Catalyst™ 8.6 Display Driver
    fakat "yüklerken sisteminizde uyumlu kart bulamadık" diyor
    bi önceki sürümü silik tekrar yüklemem sorunu çözermi ?

teşekkürler
  • sana tavsiyem işlemcini kesin overlock bas cod4 olsun crysis olsun sorun cıkar veya mecidiye köyden 2 el firmaları var cogunlukla uluspc mesela burdan 3.01 işlemci alabilirsi takasta oluo ekran kartı tavsiyem ise kesinlikle 2600xt ramın cok iyi 2 gb ram var yani işlemci sorun yaratabilir
  • arkadşım ne yap et ama hd2xxx serisine bulaşma aman 2xxx serisi yüzünden sistemi değiştirdim yemin ediyorum. al bi tane x1950gt bak keyfine miss gibi. giyat çok pahalı dersen 2. eline bak yada başka bir model ara. ama 2xxx serisinden uzak dur. 100 kişi kullanıosa bunların 90 ı sorunlu çıkıo 10 kişide şanslı olanlardan
  • Ewt kesinlikle 2600 serisi ekran kartlarından tercih etmeyin.Çok sorunlu kartlar.1xxx serisiveya 3xxx serisine yönelin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.