Şimdi Ara

ACİL* ALINIK EKRAN KARTI MAX BÜTÇE 200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Bayramlar Çift Tek temiz sağlam bi kart arıyorum 200 den aşagı olursa çok iyi alışveriş istanbul içi elden yapılıcaktır teklifleri Pm yoluyla atınız
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATKING -- 6 Ekim 2014; 17:14:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam sisteminizin diğer parçalarına güveniyorsanız, sıfır 200 tlye yakın fiyatlar ile ekran kartı alabilirsiniz. En.son güncel ayarları oynayacam derseniz 2. el garantili ekran kartı bakmanız daha iyi elbette. Ancak forumda ikinci el garantili kartlar sıfır fiyati ile aralarinda 50 tl fiyat oynuyor. Ben sistemime güvendim, ama parama guvenemedim garantisiz ekran kartı aldım. ilerde ekran karti bozulursa ki bozulacak vereceğim paraya yanarım. O yüzden diğer parçalarınizi söyleyin. Ona göre size yardımcı olayim. Tabiki bu işlerden anlayan biri degilseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: longinus

Hocam sisteminizin diğer parçalarına güveniyorsanız, sıfır 200 tlye yakın fiyatlar ile ekran kartı alabilirsiniz. En.son güncel ayarları oynayacam derseniz 2. el garantili ekran kartı bakmanız daha iyi elbette. Ancak forumda ikinci el garantili kartlar sıfır fiyati ile aralarinda 50 tl fiyat oynuyor. Ben sistemime güvendim, ama parama guvenemedim garantisiz ekran kartı aldım. ilerde ekran karti bozulursa ki bozulacak vereceğim paraya yanarım. O yüzden diğer parçalarınizi söyleyin. Ona göre size yardımcı olayim. Tabiki bu işlerden anlayan biri degilseniz

iyi bayramlar koskoca forumda bi tek sen ilgilendiğin için teşekkürler ben photoshop vs.. kullanıyorum ev için öyle fazla yüksek karta gerek yok ama oyun olara cs go vs.. açsa yeterli olur

sistemim :
    athlon x4 3.1 ghz oc
    4 gb ddr3
    600 watt tt black edition

• quote:

Orijinalden alıntı: KomandoTr92

quote:

Orijinalden alıntı: longinus

Hocam sisteminizin diğer parçalarına güveniyorsanız, sıfır 200 tlye yakın fiyatlar ile ekran kartı alabilirsiniz. En.son güncel ayarları oynayacam derseniz 2. el garantili ekran kartı bakmanız daha iyi elbette. Ancak forumda ikinci el garantili kartlar sıfır fiyati ile aralarinda 50 tl fiyat oynuyor. Ben sistemime güvendim, ama parama guvenemedim garantisiz ekran kartı aldım. ilerde ekran karti bozulursa ki bozulacak vereceğim paraya yanarım. O yüzden diğer parçalarınizi söyleyin. Ona göre size yardımcı olayim. Tabiki bu işlerden anlayan biri degilseniz

iyi bayramlar koskoca forumda bi tek sen ilgilendiğin için teşekkürler ben photoshop vs.. kullanıyorum ev için öyle fazla yüksek karta gerek yok ama oyun olara cs go vs.. açsa yeterli olur

sistemim :
    athlon x4 3.1 ghz oc
    4 gb ddr3
    600 watt tt black edition

Rica ederim. 4 Çekirdekli işlemcin var, GHz o.c ile birlikte gayet güzel.
    4 GB DDR3 RAM'de gayet yeterli.
    600 Watt Güç Kaynağı yeterde artar bile. :)

Geriye ekran kartı kalıyor. Size tavsiye edebileceğim en uygun ve en performanslı ekran kartı budur ;
    http://www.hepsiburada.com/liste/gigabyte-nvidia-geforce-gt420-2gb-128bit-ddr3-dx11-pci-e-20-ekran-karti-gv-n420-2gi/productDetails.aspx?productId=bd303235&categoryId=204#Yorumlar

Bu ekran kartını söylüyorum, çünkü cs go vs. gibi oyunları sisteminizle birlikte gayet yeterli derecede çalıştıracaktır. Hatta fiyat açısından cebinizde fazladan 35 TL kalır. :)

• böle düşük bi karta performans yönünden de emin değilim o fiyat vermek hiç içimden gelmiyo 6950 var forumda 200 e satılıyo hadi bunu geç 7850 3 ilan gördüm 260-300 arası satan bende 2-3 hafta önce 7850 vardı bf4 multi 64/64 rahat oynatıyodu telefonla takasda verdim şimdi pc de kart yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATKING -- 6 Ekim 2014; 18:18:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KomandoTr92

böle düşük bi karta performans yönünden de emin değilim o fiyat vermek hiç içimden gelmiyo 6950 var forumda 200 e satılıyo hadi bunu geç 7850 3 ilan gördüm 260-300 arası satan bende 2-3 hafta önce 7850 vardı bf4 multi 64/64 rahat oynatıyodu telefonla takasda verdim şimdi pc de kart yok

Hocam sende haklısın. Hani desenki cod serisi, crysis 2-3, bf felan anlarim. Elbette ekran kartı oyun için en çok para harcanilmasi gereken bilesendir. Ancak bem.sistemime upgrade yaparken önce psu sonra ekran.karti aldım. Islemci alana kadar sempron145 ile crysis2yi akici bir şekilde oynadım. Bu yüzden islemci iyi ise ekran kartina çok para harcamaya gerek yok. Bu forumda ultra ayarlarda oynayanlar, çok yüksek performans bekleyenler olduğu için ekran kartı tavsiyesi istediğinde verilebilecek en alt fiyat 350 tl derler. E öyleyse 100-150 tllik.kartlar niye var. ofis pc toplayanlar onboard ekran ile internet vs. işlerini rahat yaparlar. Senin işlemci fena değil. ram yeterli, psu süper, e daha ne ? hani dersenki geleceğe.yönelik yatırım vs. anlarim. Csgo, gta san andreas, nfsmw, metin2, ko vs. oynarsan bahsettigim ekran karti yeter.

• PM atıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GÜNCEL

• O bütçeye kesinlikle temiz bir 2. el kart alınmalı. 0 kartlara bakmayın bile.
  • Pm atıldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.