Öncelikle sanalpazar kullanmıyorum. Referanslarımı inceleyiniz. Elimde Vatan Pc'den alınmış 2 adet Logitech F710 var. Vatan PC'den Kasım 2011 alınmıştır. Sadece 1 Kere Kullanılmıştır,kutusunda durmaktadır. İkisi için;140tl Teki için:70tl İstiyorum kolay gelsin...
@yalçınyaşar
quote:
Orijinalden alıntı: yalçınyaşar
Garantili,faturalı az kullanılmış bir ürün arıyorum. Sanalpazar üzerinden alınıcaktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: zZzerk
quote:
Orijinalden alıntı: yalçınyaşar
Garantili,faturalı az kullanılmış bir ürün arıyorum. Sanalpazar üzerinden alınıcaktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
+1
Şimdi gördüm msjlarınızı ama ilanda belirttiğim gibi alışverişi sanalpazar üzerinden düşünüyorum. Çok merak ettim bu gamepad neden alan her kez 1 kere kullanıp bırakıyor,pm atan herkez 1 maç,1 kere kullandım vs. şeyler söylüyor acaba gamepad kullanışsızmı, yoksa diğer kollara göre değişik olduğu için alışmasımı zor.
Hayır ben Bf3 te helikopter ve jet kullanmak için almıştım 1 kere kullandım sarmadı bıraktım...
@yalçınyaşar
Valla ben kullanıyorum 1 sene oldu satmaya niyetim yok :D Ne tuşlarda boşluk var ne analogta. He şöyle bişey ki aslında normal pil cabuk bitiyor. Şarjlı pil kullandığım için sorun olmuyor.