Şimdi Ara

ACİL AMD VENİCE 3000+ OVERLOCK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemcim venice 3000+ bunu 2250mhz çalıştıyorduk sabah kalktım işlemci 1800mhz de çalışyor anakart EPoX 9NPA+ Ultra 1gb dual hynix ram var nasıl 9*250 yapabilirim ben o/c den anlamam beyler biri yardım etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vırrik -- 14 Temmuz 2005, 13:55:03 >

• Meke abi değilde ben yardım etsem

FSB yi yükseltebilirsin... Galiba onlarda Üst çarpan kiliti vardı... evet sadece Fsb yi yükseltmen yeticek...

Bİosdan yapılıyor FSB...
  • pm kabul etmiyorsun, o yüzden mail attım.

amd uzmanı değilim, epox anakart kullanan bir bulsan daha iyi olur demiştim ancak forumda bir konu açsan daha çok kişi yardımcı olabilir.
  • nasıl yapacam şim fsb yi yükseltirsem ht nin çarpanını düşürmem lazımmış. peki sadece fsb yi yükseltmem işe yarayacak mı yani voltaj ve ram le oynanmam gerekli mi?
  • Dediklerini anlamıyorum (A64 hiç kullanmadım )... Bence Başlığı değiştirip bekle... Sana yardım edicek kişiler kesin çıkacakdır
  • overclock nasıl yapılır

ve

dfi anakart kullaqnma rehberini bir baştan sona oku.

bu tip sorular sorduğuna göre oldukça tecrübesizsin, okuyup öğrenmeden yanlış birşey yapabilirsin, bozlulabilen, yanabilen parçalar kullanıyorsun, yazık olmasın sonra.

yeterli vakti ayırıp oku önce, kendin anlamadığın sürece overclock yapma sakın
  • hocam okudum okudum da anakartlar farklı yani okuduğum ayralar bende yok
  • oc ole lap dıye olcak sey degıl bastan sona forumu oku derım sana elınde kalır parcalar haberın olsun keske ılk ıntelle baslasaydın oc ye
    daha sımple basıt ayarları var cunku amd de olay carpan ve fsb dır parcalarına baglıdır.... guzel bı baslık ac yardım edın dıye yardım ederler... amd oldugunuda belrıt....
  • yaw cool quiet midir nedir onu kapat çözülür
  • cool n quiet çarpanı açtıgında otomatik disable olur zaten..
  • --------------------------------------------------------------
    Şimdi arkadaşım yapman gerekenler

fsb:250

htt:3x

cpu voltaj:1.55v

ram voltaj:2.8

Yap

Bu şekilde sorunsuz kullanabileceğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 16 Temmuz 2005, 15:20:38 >
  • azonce o/c acemisi diye topik acip simdi tavsiye vermek tuhaf olucak ama: ) ayni sistem bende de war..
    cpu frequency (fsb):250
    cpu clock ratio:9x
    memory freq:166 (5/6 sen biraz daha zorlayabilirsin - 200 yapip 1/1)
    htt:4
    voltajlar:default

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waraxe -- 16 Temmuz 2005, 15:32:33 >
  • yaptım beyler işlemci eski hızında 9*250 2250mhz ve harika gigateki aradım emreyle görüştüm işin içinden çıkmayınca girdim biosa save dedim çıktımki ne görim 2250mhz süper ısı 40 42 derece

3d01 19960 (intel 3.2 6800ultra yı solladım
    3d03 8450
    3d05 3700
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.