ARKADAŞLAR 16000 TL YE KADAR ARABA TAVSİYESİ İSTİYORUM. HANGİ ARACI ALMAK EN MANTIKLISI OLUR . TERCİHEN COUPE TARZI ARABA BAKIYORUM . OPEL CORSA , FORD FİESTA , SKODA FABİA GİBİ ARAÇLARI İNCELİYORUM . KLİMASI OLSUN VE BENZİNLİ DÜŞÜNYORUM , LPG DE OLSUN TABİ . ŞİMDİLİK AKLIMA BAŞKA BİŞEY GELMİYO , ACİLEN Bİ ARABA BULMAM LAZIM , YARDIM VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ...
quote:
Orijinalden alıntı: maxpayne_gs
ARKADAŞLAR 16000 TL YE KADAR ARABA TAVSİYESİ İSTİYORUM. HANGİ ARACI ALMAK EN MANTIKLISI OLUR . TERCİHEN COUPE TARZI ARABA BAKIYORUM . OPEL CORSA , FORD FİESTA , SKODA FABİA GİBİ ARAÇLARI İNCELİYORUM . KLİMASI OLSUN VE BENZİNLİ DÜŞÜNYORUM , LPG DE OLSUN TABİ . ŞİMDİLİK AKLIMA BAŞKA BİŞEY GELMİYO , ACİLEN Bİ ARABA BULMAM LAZIM , YARDIM VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ...
Hocam öncelikle yardımın için saol . Bu araba tek kapı olduğu için tercihim değil ayrıca 160000 de olması da dikkatimi çekti . Alacağım aracın yıpranmamış düşük kilometreli olması gerektiğini düşünüyorum . Çünkü değiştirme gibi bi düşüncem olmadığı için sağlam bişey olmasını istiyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: alex2017
quote:
Clio II bakabilirsiniz bence. Yakıt olarak ekonomik, parçası ucuz, ikinci eli güçlü vs. Beklentilerinizi karşılar.
Coupe degil, HB'dir o.
Peugeot 106 quicksilver 3 kapı olduğu için tercihim değil . daha çok aile için denilebilir hız gibi bir beklentim yok , sağlam ekonomik olsun , en başta dediğim gibi benzinli ve lpgli düşünüyorum .
quote:
Peugeot 106 quicksilver 3 kapı olduğu için tercihim değil . daha çok aile için denilebilir hız gibi bir beklentim yok , sağlam ekonomik olsun , en başta dediğim gibi benzinli ve lpgli düşünüyorum .
coupe değil hatcback arıyorsunuz o zaman..
ewet hocam doğrudur hatcback de denebilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme