Şimdi Ara

ACİL ARABA TAVSİYE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 16000 TL YE KADAR ARABA TAVSİYESİ İSTİYORUM. HANGİ ARACI ALMAK EN MANTIKLISI OLUR . TERCİHEN COUPE TARZI ARABA BAKIYORUM . OPEL CORSA , FORD FİESTA , SKODA FABİA GİBİ ARAÇLARI İNCELİYORUM . KLİMASI OLSUN VE BENZİNLİ DÜŞÜNYORUM , LPG DE OLSUN TABİ . ŞİMDİLİK AKLIMA BAŞKA BİŞEY GELMİYO , ACİLEN Bİ ARABA BULMAM LAZIM , YARDIM VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ...

• quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne_gs

ARKADAŞLAR 16000 TL YE KADAR ARABA TAVSİYESİ İSTİYORUM. HANGİ ARACI ALMAK EN MANTIKLISI OLUR . TERCİHEN COUPE TARZI ARABA BAKIYORUM . OPEL CORSA , FORD FİESTA , SKODA FABİA GİBİ ARAÇLARI İNCELİYORUM . KLİMASI OLSUN VE BENZİNLİ DÜŞÜNYORUM , LPG DE OLSUN TABİ . ŞİMDİLİK AKLIMA BAŞKA BİŞEY GELMİYO , ACİLEN Bİ ARABA BULMAM LAZIM , YARDIM VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ikinci-sahibinden-coupe-bayandan-70645860/detay

bu araba nasıl sizce hocam..

• Hocam öncelikle yardımın için saol . Bu araba tek kapı olduğu için tercihim değil ayrıca 160000 de olması da dikkatimi çekti . Alacağım aracın yıpranmamış düşük kilometreli olması gerektiğini düşünüyorum . Çünkü değiştirme gibi bi düşüncem olmadığı için sağlam bişey olmasını istiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex2017

quote:

ARKADAŞLAR 16000 TL YE KADAR ARABA TAVSİYESİ İSTİYORUM. HANGİ ARACI ALMAK EN MANTIKLISI OLUR . TERCİHEN COUPE TARZI ARABA BAKIYORUM . OPEL CORSA , FORD FİESTA , SKODA FABİA GİBİ ARAÇLARI İNCELİYORUM . KLİMASI OLSUN VE BENZİNLİ DÜŞÜNYORUM , LPG DE OLSUN TABİ . ŞİMDİLİK AKLIMA BAŞKA BİŞEY GELMİYO , ACİLEN Bİ ARABA BULMAM LAZIM , YARDIM VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ikinci-sahibinden-coupe-bayandan-70645860/detay

bu araba nasıl sizce hocam..

bunun bütün balataları bitikdir, hem coupe hem bayandan

• 2000-2002 volvo s40 1,6 veya 1,8
    2004-2005 hyundai elentra
    2006-2008 arası albea
    bukabilirsin
  • hocam dediğim gibi coupe tarzı düşünüyorum corsa , fiesta , getz , punto gibi ..
  • Peugeot 106 quicksilver 1.4 motor.Yakıt tüketimi iyi 200 tabloyu rahat görüyor.
  • Clio II bakabilirsiniz bence. Yakıt olarak ekonomik, parçası ucuz, ikinci eli güçlü vs. Beklentilerinizi karşılar.
  • Coupe degil, HB'dir o.
  • Peugeot 106 quicksilver 3 kapı olduğu için tercihim değil . daha çok aile için denilebilir hız gibi bir beklentim yok , sağlam ekonomik olsun , en başta dediğim gibi benzinli ve lpgli düşünüyorum .
  • quote:

Peugeot 106 quicksilver 3 kapı olduğu için tercihim değil . daha çok aile için denilebilir hız gibi bir beklentim yok , sağlam ekonomik olsun , en başta dediğim gibi benzinli ve lpgli düşünüyorum .

coupe değil hatcback arıyorsunuz o zaman..
  • http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/3321616 bu pololara bakabilirsin.1.4 motor 75 hp benzin , ekonomik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Peugeot 106 quicksilver 3 kapı olduğu için tercihim değil . daha çok aile için denilebilir hız gibi bir beklentim yok , sağlam ekonomik olsun , en başta dediğim gibi benzinli ve lpgli düşünüyorum .

coupe değil hatcback arıyorsunuz o zaman..

ewet hocam doğrudur hatcback de denebilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.