ARKADAŞLAR 16000 TL YE KADAR ARABA TAVSİYESİ İSTİYORUM. HANGİ ARACI ALMAK EN MANTIKLISI OLUR . TERCİHEN COUPE TARZI ARABA BAKIYORUM . OPEL CORSA , FORD FİESTA , SKODA FABİA GİBİ ARAÇLARI İNCELİYORUM . KLİMASI OLSUN VE BENZİNLİ DÜŞÜNYORUM , LPG DE OLSUN TABİ . ŞİMDİLİK AKLIMA BAŞKA BİŞEY GELMİYO , ACİLEN Bİ ARABA BULMAM LAZIM , YARDIM VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ...
quote:
Orijinalden alıntı: maxpayne_gs
ARKADAŞLAR 16000 TL YE KADAR ARABA TAVSİYESİ İSTİYORUM. HANGİ ARACI ALMAK EN MANTIKLISI OLUR . TERCİHEN COUPE TARZI ARABA BAKIYORUM . OPEL CORSA , FORD FİESTA , SKODA FABİA GİBİ ARAÇLARI İNCELİYORUM . KLİMASI OLSUN VE BENZİNLİ DÜŞÜNYORUM , LPG DE OLSUN TABİ . ŞİMDİLİK AKLIMA BAŞKA BİŞEY GELMİYO , ACİLEN Bİ ARABA BULMAM LAZIM , YARDIM VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ...
Hocam öncelikle yardımın için saol . Bu araba tek kapı olduğu için tercihim değil ayrıca 160000 de olması da dikkatimi çekti . Alacağım aracın yıpranmamış düşük kilometreli olması gerektiğini düşünüyorum . Çünkü değiştirme gibi bi düşüncem olmadığı için sağlam bişey olmasını istiyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: alex2017
quote:
bunun bütün balataları bitikdir, hem coupe hem bayandan
2000-2002 volvo s40 1,6 veya 1,8 2004-2005 hyundai elentra 2006-2008 arası albea bukabilirsin
hocam dediğim gibi coupe tarzı düşünüyorum corsa , fiesta , getz , punto gibi ..
Peugeot 106 quicksilver 1.4 motor.Yakıt tüketimi iyi 200 tabloyu rahat görüyor.
Clio II bakabilirsiniz bence. Yakıt olarak ekonomik, parçası ucuz, ikinci eli güçlü vs. Beklentilerinizi karşılar.
Coupe degil, HB'dir o.
Peugeot 106 quicksilver 3 kapı olduğu için tercihim değil . daha çok aile için denilebilir hız gibi bir beklentim yok , sağlam ekonomik olsun , en başta dediğim gibi benzinli ve lpgli düşünüyorum .
quote:
Peugeot 106 quicksilver 3 kapı olduğu için tercihim değil . daha çok aile için denilebilir hız gibi bir beklentim yok , sağlam ekonomik olsun , en başta dediğim gibi benzinli ve lpgli düşünüyorum .
coupe değil hatcback arıyorsunuz o zaman..
ewet hocam doğrudur hatcback de denebilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme