Şimdi Ara

Acil avukat tavsiyesine ihtiyacım var. Kiracı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen Eylül ayında dairemizi kiraya verdik. Kiracı sürekli kiraları çeşitli bahaneler uydurarak geç yatırdı. 1 tane ihtarname gönderdim sonrasında 2 kira birden yatırmaya başladı. Bu sene çıkarsak mı çıkarmasak mı derken, 1 sene daha kalsın yazık adama dedik. Eylül ayında yatırması gereken yeni sözleşme kirasını Ağustos ayında yatırdı. Kirayı geri göndermeye fırsatım bile olmadı.

Bu gece sarhoş olduğunu düşünüyorum. Ailem ve benimle ilgili saçmasapan şeyler yazmaya başladı whatsapptan. İstersen şikayetçi ol, kiranı yatırdım almışsın, 10 ay kiranı ödemem şeklinde aptal saptal konuştu. Küfür olmadan tahrik etmeye çalışıyor beni. Hala yazmaya devam ediyor. Bu adamı sorunsuz bir şekilde nasıl evden çıkartırım. Yatırdığı parayı geri yatırsam şu an bir tesiri olur mu bilmiyorum. Sözleşme 1 hafta sonra yenileniyor normal şartlarda. Gerçekten çok darlandım, evin başka bir şehirde oluşu ayrı sıkıntı yaratıyor. Şiddete başvuramam ne yazık ki şimdiden söyleyeyim.

• Cidden cok sıkıntı bir konu, umarım ne yapilmasiyla ilgili bilgi verecek biri çıkar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu an daire için vekil konumda bulunan kayınpederime argo bir şekilde hakaret ediyor. Zor duruyorum gerçekten, haklıyken haksız duruma düşmemek istiyorum. Kirayı ödemeyeceğim istediğini yap diye tehdit ediyor. Telefonla arıyorum açmıyor yemediği için. Sarhoş olduğunu da kabul etti.

• minimelist kullanıcısına yanıt
    Onu sinirlendir ve telefon görüşmelerini kaydet.

Bildiğim kadarıyla dava açsan 6 ay kalabiliyor evinde para ödemeden ondan sonra çıkartılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Eylül 2021; 9:0:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemeyeceğini yazdığı mesajlar delil olarak kullanılabilir belki, avukat şart ama en iyi ihtimalle 6 ay sürer bu durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    maddi yardıma ihtiyacım var
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.