Arkadaşlar öncelikle konu dogru yerde olmayabilir özür dilerim ama acil oldugu için sizinle bu sorunu paylaşmak istedim arkadaşlar bende foxcoon a6vmx anakart var.Ben internette 720p 1080p film izleten bir insanım.Filmlerde genel sorun ses filmlerde ses az çıkıyor insan sesleri konuşmalar diyaloglar ama hareketli sahnelerde çok fazla çıkıyor buda beni rahatsız ediyor anarkartımın üzerinde tümleşik olan ses kartım var.Ekran kartı ile alakalımı bilmiyorum ama genede marka model belirtiyim arkadaşlar shappıe 5830 1gb 256 bit gddr5 ekran kartım var arkadaşlar normalde ses az çıkıyor diye hoporlörden sesi çok açıyorun çünkü konuşma sesleri ancak tatmin ediyor.Hal böyle olunca hereketli sahnelerde örnegin filmde bir araba patlıyor diyelim ses inanılmaz çok çıkıyor ve rahatsız oluyorum ses az çıkıyor diye sesi açıyorum ama bu şekilde olan sahnelerde çaresiz kalıyorum arkadaşlar sevgili adminler ben internette araştırma yaptım ama ne yazikki bir sonuca ulalamadım konum dogru yerdedir umarım hepinize çok teşekkür ederim saygılarımı sunarım hayırlı geceler arkadaşlar
Çok Garip Kodek Filan Kurdunuzmu?
quote:
Orijinalden alıntı: ŞekersizPare
evet ama malesef olmadı tüm kodekleri denedim ama internet üzerinden izliyorım kendi pcmde kodekler yüklü
quote:
Orijinalden alıntı: kosmo128
quote:
Orijinalden alıntı: ŞekersizPare
evet ama malesef olmadı tüm kodekleri denedim ama internet üzerinden izliyorım kendi pcmde kodekler yüklü
Format Attınızmı ? Yani Sorun Öylede Devam Ediyormu.
internet üzerinden seyrediyorsunuz tarayıcınızı değiştirin öyle deneyin