Çok acil cevap verebilir misiniz lenovo z510 ile şu asusun arasında kaldım amacım oyun performansı hangisini almalıyım yarın alacağım duruma göre
quote:Orijinalden alıntı: LoveHaveWings Beni ram ve özellikle hafıza korkutuyor ram çok az değil mi özellikle son çıkan oyunların istediği sistemlere bakarsak hocam cihazı al +4 gb ram tak hdd olayını da harici hdd ile çözersin
quote:Orijinalden alıntı: conqueror0619 quote:Orijinalden alıntı: LoveHaveWings Beni ram ve özellikle hafıza korkutuyor ram çok az değil mi özellikle son çıkan oyunların istediği sistemlere bakarsak hocam cihazı al +4 gb ram tak hdd olayını da harici hdd ile çözersin Teşekkür ederim yarın alacağım tahminen ebrarbilgisayar güvenilir midir peki
quote:Orijinalden alıntı: LoveHaveWings quote:Orijinalden alıntı: conqueror0619 quote:Orijinalden alıntı: LoveHaveWings Beni ram ve özellikle hafıza korkutuyor ram çok az değil mi özellikle son çıkan oyunların istediği sistemlere bakarsak hocam cihazı al +4 gb ram tak hdd olayını da harici hdd ile çözersin Teşekkür ederim yarın alacağım tahminen ebrarbilgisayar güvenilir midir peki ben de almayı düşünüyorum eğer alırsam ebrardan alcam hocam