Şimdi Ara

ACİL! biostar ta-690g istanbulda nerede satılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biostar ta-690g anakartı almak istiyorum, bugün kadıköy´de dolaştım aradım taradım bulamadım bir türlü.. herşeyim tamam işlemcimi ramimi aldım anakart kaldı. internetten almak istemiyorum kartı görerek elden peşin parayla almak istiyorum. istanbulda nerede bulabilirim siz nerelerden aldınız? bulamayacaksam da alternatif kart önerilerinize açığım..
    saygılar

• hepsiburada'dan alabililirsin. stoklarda vardi sanirim. yerini ogrenip direk gidipte alirsin sanirim
  • internetten almak istemiyorum dedim ama arkadaşım. yerinin bir önemi yok ki hepsi buradanın sen istersin onlar sipariş verir yollarlar sana kargoyla bu şekilde stoksuz çalışıyorlar benim bildiğim. böyle gereksiz mesajlar atmayın arkadaşlar ciddi ciddi bu boardu bulmam lazım 1-2 gün içinde..
  • Madem bu kadar önemli, anakartın ithalatçısına telefon edip nerde bulabileceğini sorarsan senin için daha kolay olur.
  • Her hangi bir bilgisayarcıda bulunabilir...
  • En yakın hızlısistem bayiinden alabilirsin stokta varsa yoksada getirtirler
    www.hs.com.tr
  • Beşiktaş Megabyte Bilgisayar dan alabilirsin ben oradan almıştım. Ancak bir gün öncesinden arayıp istetiyorsun. Hızlı sistemin sitesinden mağzalar kısmından telefonuna ulaşabilirsin.
  • eyvallah arkaşlar halloldu.
    saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafil arn

eyvallah arkaşlar halloldu.
    saolun

kaç a nerden aldın?
  • hayırlı olsun iyi bir seçim yaptın
  • HIZLI SİSTEMDE 74 DOLAR DİYO
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.