arkadaşlar biostar ta-690g anakartı almak istiyorum, bugün kadıköy´de dolaştım aradım taradım bulamadım bir türlü.. herşeyim tamam işlemcimi ramimi aldım anakart kaldı. internetten almak istemiyorum kartı görerek elden peşin parayla almak istiyorum. istanbulda nerede bulabilirim siz nerelerden aldınız? bulamayacaksam da alternatif kart önerilerinize açığım.. saygılar
internetten almak istemiyorum dedim ama arkadaşım. yerinin bir önemi yok ki hepsi buradanın sen istersin onlar sipariş verir yollarlar sana kargoyla bu şekilde stoksuz çalışıyorlar benim bildiğim. böyle gereksiz mesajlar atmayın arkadaşlar ciddi ciddi bu boardu bulmam lazım 1-2 gün içinde..
Madem bu kadar önemli, anakartın ithalatçısına telefon edip nerde bulabileceğini sorarsan senin için daha kolay olur.
Her hangi bir bilgisayarcıda bulunabilir...
En yakın hızlısistem bayiinden alabilirsin stokta varsa yoksada getirtirler www.hs.com.tr
Beşiktaş Megabyte Bilgisayar dan alabilirsin ben oradan almıştım. Ancak bir gün öncesinden arayıp istetiyorsun. Hızlı sistemin sitesinden mağzalar kısmından telefonuna ulaşabilirsin.
eyvallah arkaşlar halloldu. saolun
quote:
Orjinalden alıntı: kafil arn
eyvallah arkaşlar halloldu. saolun
kaç a nerden aldın?
hayırlı olsun iyi bir seçim yaptın
HIZLI SİSTEMDE 74 DOLAR DİYO
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme