Şimdi Ara

ACİL.... BİR İLAÇ LAZIM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aliak81.81

quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

quote:

belki konu silinebilir. yeri de burası değildir. çok acil olarak TAMOXİFEN adlı bir ilaç lazım. birkaç ildeki tanıdıklarımız bulamadı. yardımcı olur musunuz arkadaşlar.kanser tedavisinde kullanılan bir ilaç.ilacı bir yakınım için lazım.

0541 543 02 79 mustafa

Eczanelerde 6 TL'ye satılıyor ama raporsuz alınıyor mu bilmiyorum, Allah acil şifalar versin bu arada.

bildiğiniz bir eczane var ise iletişime geçebilir miyiz.reçete ve rapor var.cevap bekliyorum teşekkür ederim.

Yavuztürk Fatih Eczanesi

(0216) 316 1661

Yavuztürk Mahallesi Üsküdara bağlı, Üsküdar'dan otobüsle 30 dk - 45 dk arası, Kadıköy'den 45 dk - 1 saat arası.

• quote:

quote:

quote:

quote:

belki konu silinebilir. yeri de burası değildir. çok acil olarak TAMOXİFEN adlı bir ilaç lazım. birkaç ildeki tanıdıklarımız bulamadı. yardımcı olur musunuz arkadaşlar.kanser tedavisinde kullanılan bir ilaç.ilacı bir yakınım için lazım.

0541 543 02 79 mustafa

Eczanelerde 6 TL'ye satılıyor ama raporsuz alınıyor mu bilmiyorum, Allah acil şifalar versin bu arada.

bildiğiniz bir eczane var ise iletişime geçebilir miyiz.reçete ve rapor var.cevap bekliyorum teşekkür ederim.

Yavuztürk Fatih Eczanesi

(0216) 316 1661

Yavuztürk Mahallesi Üsküdara bağlı, Üsküdar'dan otobüsle 30 dk - 45 dk arası, Kadıköy'den 45 dk - 1 saat arası.

telefon ile görüştüm. onlarda da yokmuş. tşk.

• Up

Edit: Allah acil şifa versin hocam bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corleone_ -- 5 Kasım 2013; 19:32:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliak81.81 -- 6 Kasım 2013; 9:26:02 >
  • HOCAM bizde aynı ilacı arıyoruz ve hiçbiryerde bulamıyoruz. bu ilacın med ilaç san. tarafından 2013 sonuna doğru tekrar sürüleceği söylenmiş. ama 2014 ün ilk aylarında olmamıza rağmen hala ilaç yok ortalıkta kanser hastalarına acil lazım olan bu ilacı bulamıyoruz, sağlık bakanlığı ne iş yapar merak ediyorum, yaklaşık 300-400 ilaç ve 80-90 ı kanser ilacı olan iaç piyasada yok.
  • Merhaba, asagida bilgileri bulunan eczaneyle irtibata geçebilirsiniz.

Tamoksifen TEVA stoklarımıza girmiştir. ( ANADOLU ECZANESİ/SİVAS) İRT: 0346 223 56 00

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ob2004 O kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ ÇOK SAĞOLASIN, biz ilacı bir süre önce başka bir eczaneden zarzor bulmayı başardık, ihtiyacı olan başka biri varsa kullansın numarayı biz irtibata geçmedik.
  • Eczacının dediğine göre bu ilaç şu an piyasada yok. Durumu hakkında da bilgi alamadık. 250'lik son 1 tane alabildim 4 ay gidiyor ama sonrası için ne olacak. Muadillleri zaten yok. Varmı bilgisi olan?
  • tamoksifen için yerli üretimden bahsedilmişti bir ara.
    Ne oldu var mı bilgisi olan.

http://www.gazetevatan.com/saglik-bakani-acikladi-yerli-uretim-tamoksifen-geliyor-1113857-ekonomi/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.