Şimdi Ara

acil bir kaç sorum olacak arkadaşlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Arkadaşlar öncelikle telefonda cızırtı sorunum var her 4 aramanın ya da 5 aramanın birinde cızırtıya maruz kalıyorum tekrar aradığımda ise sorun çözülüyor...
    2- İ protect şifrelme jailbreak üzerinden yapıyordum ama şimdi jailbreak kullanmak istemiyorum herşeyi orjinal ediyorum bu program acaba itunes'ta ücretli mevcut mu ya da benzer programlar?
    3- bilmiyorum nasıl yapılıyor ama ben çözemedim arama yaparken herhangi bir telefon yazıp onu kaydedemiyorum ya da hafıza da tutamıyorum.. bunada acil bir çözüm bulmak istiyorum..
    Yardım ederseniz sevinirim.
    şimdiden teşekkür ederim.

• kimse bilmiyor mu ?
  • 1- Cızırtı sorunu için cihazı restore edin sorun hala devam ediyorsa ya donanımsal bir sorun vardır yada bulunduğunuz bölgedeki gsm şebekesi ( baz istasyonlarında) sorun vardır operatörünüzlede görüşün.
    2- Bildiğim kadarı ile app storede iprotect işlevselliğinde uygulama yok ama ona yakın daha basit uygulamalar var denemediğim için isim vermiyorum.
    3- Arama ekranında yani numaraları tuşladığınız ekranın sol alt köşesinde kişi ekle butonu vardır numarayı tuşlayın sonra o butonu tuşlayın kişi ekleme menüsü gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimhd -- 20 Ağustos 2012; 18:24:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.