Şimdi Ara

!!!!ACİL!!! BMW 630İ YAKIT TÜKETİMİ VE PARÇA SIKINTISI VARMIDIR YARDIMMM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • baba parasiyla alcan nasilsa al gitsin, sanayidekiler de tas yemeyecek ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senelerdir buradayım. her haziran sonunda böyle konular açılır, eylül sonu gibi azalarak biter. bu sene de sezonu açtık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

sony ericsson t630 demek istedin sanırım

evet konunun tek mantıklı açıklaması bence de bu.

6.30'a öğrenci binemez diye bir şey yok.Ne öğrenciler var ne arabalara binen ağzı açık kalıyor insanın.Ancak böyle bir konu açmaz cidden 6.30 düşünen biri.Yakıt tüketimi çok olur mu diyor.Ben kıçı kırık Astra ile 12 litre yakıyorum sıkışık trafikte.Herhalde 6.30 çok yakacak ne bekliyorsun ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 24 Haziran 2014; 12:15:02 >
  • Ciddi ciddi cevap vermek gerekirse :)
    Yıllık 2700 TL vergisi var.
    Tüketimi şehir içi 13-14 litre civarı. Yani kilometrede 70-90 kuruş arası yakar. Tabii bu aşırı ekonomik sürüşte :) Buna net kilometrede 1.10 TL diyebilirsin.
    Yedek parçası ucuz değildir.
    Bakım masrafları da fazladır.

Bu arada bahsettiğin araç sanırım bu:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bayi-cikisli-2005-bmw-6.30i-cam-tavan-taba-doseme-full-168564078/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 24 Haziran 2014; 12:19:22 >
  • Her yerde parçasını bulabilirsin uygundur zaten, 20 kuruş civarı yakar şehir içinde, geçen balgatta bakımını yaptırdım 250 liraya çıktı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.