Şimdi Ara

acil bu araçlar dan birisini almam lazım yardım edin.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar yorumlarınız için ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim benim için değerli yorumlar ..şu ana kadar twingo önde sanırım ...tiwingonun - yönlerini yazabilirmisiniz özllkle kullanan arkadaşlar varsa ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yambol

Saxo tavsiye etmiyorum.. Kaza testlerini izle gör

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_cpu

fiesta dan zerre hazzetmem ama seçenekler arasında ki (bütçe sorunun yok ise) en maktıklıları corsa ve fiesta yakıtlarına birşey diyemem ama en azından satmaya çalıştığında hemen gidecek araç saxo isminden itici ama aslında fena araç değil turbo olmadığı için motor ömrü nisbeten daha uzun ve dizel kırsal motorin bile kullanabilirsin ama corsa ve fiesta gibi hızlı satılmaz herkes twingo önermiş ama şahsen ben üretimi yüzyıllar önce bitmiş bir arabaya o kadar para vermem bende şuan citroen saxo 1.5dx ile pazarlık üzerindeyim umarım hayırlı olur senin benim ve cümlemiz için

üretimi durmuş dediğin aracın 2013 modeline bakmanı öneririm ....ayrıca twingo avrupada a segmentinde en çok satan araçtır.türkiyede sırf clio nun önü kesilmesin diye mais getirmiyor bilgine...

• quote:

Orijinalden alıntı: betece

quote:

Orijinalden alıntı: mr_cpu

fiesta dan zerre hazzetmem ama seçenekler arasında ki (bütçe sorunun yok ise) en maktıklıları corsa ve fiesta yakıtlarına birşey diyemem ama en azından satmaya çalıştığında hemen gidecek araç saxo isminden itici ama aslında fena araç değil turbo olmadığı için motor ömrü nisbeten daha uzun ve dizel kırsal motorin bile kullanabilirsin ama corsa ve fiesta gibi hızlı satılmaz herkes twingo önermiş ama şahsen ben üretimi yüzyıllar önce bitmiş bir arabaya o kadar para vermem bende şuan citroen saxo 1.5dx ile pazarlık üzerindeyim umarım hayırlı olur senin benim ve cümlemiz için

üretimi durmuş dediğin aracın 2013 modeline bakmanı öneririm ....ayrıca twingo avrupada a segmentinde en çok satan araçtır.türkiyede sırf clio nun önü kesilmesin diye mais getirmiyor bilgine...

nasıl bir fantazi dünyasında yaşıyorsunuz bilemiyorum arkadaşım ben binemedikten sonra ister uzaya çıksın ister astral seyehat etsin bana ne faydası var 2013ü Türkiyede satıldığında hatırlatırsınız incelerim

• mazda 323 practica veya toyota starletlere bak.

İlla bunlardan biri diyorsan corsa.
  • Bir arkadaşım twingo kullanıyordu ve çok memnundu. Bir ara ben de almayı düşündüm ama çocuk vs sığmayız diye vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

mazda 323 practica veya toyota starletlere bak.

İlla bunlardan biri diyorsan corsa.

bügün bi starlete baktım temizdi ama anlaşamadık...12000 diyor98 model "10500 verdim vermedi....
  • fiesta ve corsa bir değil bir kaç adım önde diğerlerinden benim tercihim fiesta olurdu...
  • twingo da karar kıldım yarın bakacam bir tane var olursa yazarım ...önrebileceğiniz twingoya açığım...
  • quote:

reno twingo
    hundaı atos
    opel corsa
    daewoo matiz
    ford fiesta
    subaru vivio
    citroen saxo
    evim le iş yeri arası 13 km yani günlük 26-30 km yol yapacam..limitim 9500 lira siz olsanız ne alırsınız başka araç tavsiyeleriniz varmı acıl yardım edin lütfen.......

Bu araclar arasinda opel corsa tartismasiz onde.
    Vw polo 2001 model de alinabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

twingo da karar kıldım yarın bakacam bir tane var olursa yazarım ...önrebileceğiniz twingoya açığım...

Canini seviyorsan euroncap turkiye sitesini ac bak. Twingonun carpismasina bir de opel corsaya bak. Ha canina deger vermiyorsan doyecegim bir sey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

reno twingo
    hundaı atos
    opel corsa
    daewoo matiz
    ford fiesta
    subaru vivio
    citroen saxo
    evim le iş yeri arası 13 km yani günlük 26-30 km yol yapacam..limitim 9500 lira siz olsanız ne alırsınız başka araç tavsiyeleriniz varmı acıl yardım edin lütfen.......

slm arkadaşlar .aracımı aldım..hani derler ya neye niyet neye kısmet...tiwingoda karar kılmıştım ankarada 7 tane twingoya baktım hep abartılı fiyatlar temizide yok bulamadım ...tesadüf ya benim eskiden kullandığım ve unutamadığım corolla 91 buldum tamamen orjinal klimalı döşemeleri purıl pırıl yani tertemiz dayanamadım aldım lpg taktıracağım benzinde şu an ..yorum yazan ilgilenn arkadaşlarıma tşk ederim allah gönlünüze göre versin ..yine buralardayım ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.