Şimdi Ara

Acil Buzdolabı Tavsiyesi Lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ÇM lg F1479FDS,
    BM BOSCH SMS58M88,
    FIRIN HGV 746455T,

Dün yukarıdaki ürünleri aldım. Ürünleri temmuz gibi teslim edecekler. Ancak takıldığım konu şu; buzdolabı ev kiralamadan önce almak iyi olmaz diye düşünüyordum şimdi ise her eve olabilecek bir buzdolabı almaya karar verdim. Kararım doğru mu? ve bütçem 2000 civarı. Yukarıdaki modellere uyacak inox veya siyah bir buzdolabı önerebilir misiniz? 185X70X75 olabilir.

Her eve uyması önemli kiralayacağım ev belli değil ve sizin buzdolabınız varken 2000tl vermeme değecek bir ürün var mı?

Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofergun -- 13 Şubat 2012; 22:48:27 >

• up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofergun

up

buzdolabında lg veya samsunga bak.guzel cıhazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofergun

Yardımcı olabilir misiniz?

ÇM lg F1479FDS,
    BM BOSCH SMS58M88,
    FIRIN HGV 746455T,

Dün yukarıdaki ürünleri aldım. Ürünleri temmuz gibi teslim edecekler. Ancak takıldığım konu şu; buzdolabı ev kiralamadan önce almak iyi olmaz diye düşünüyordum şimdi ise her eve olabilecek bir buzdolabı almaya karar verdim. Kararım doğru mu? ve bütçem 2000 civarı. Yukarıdaki modellere uyacak inox veya siyah bir buzdolabı önerebilir misiniz? 185X70X75 olabilir.

Her eve uyması önemli kiralayacağım ev belli değil ve sizin buzdolabınız varken 2000tl vermeme değecek bir ürün var mı?

Şimdiden teşekkür ederim

bence acele etmeyin. eviniz belli olsun öyle alın. her eve uyabilecek ölçütünüz olmasın. dolabı koyacağınız yerin ölçüsü önemli çünkü. zira eni 75 cm olanla 80 cm olan arasında fiyat farkı fazla olmazken hacim farkı epey oluyor. siz şimdi 75cm.lik alsanız belki evnizde 80cm koyacağınız yer olacak ve bu sefer "keşke 80cm.lik alsaydım arada da fazla fiyat farkı yoktu" diceksiniz. pişman olmayın. hemen almanızı gerektirecek bir durum yoksa bence gerek yok, bekleyin.

diğer eşyalar için pek sorun yok. çünkü bulaşık makinesi, çamaşır makinesinin boyutları standart....

tabi bu benim fikrim..ben ölsem böyle yapardım yani. nihai karar sizin.

• teşekkürler değerli yorumlarınız için ancak kiralayacağım evden de taşınma olasılığım olacağı için 75 cm mantıklı gibi geldi bana.

Model tavsiyesi bekliyorum
  • kombi tipi istemiyorsan kodunu hatırlamıorum ama arçeliğin 75 cmlik inox bi dolabı var.

lgf1479 çamaşır makinesini nerden ve ne kadara aldınız? hayırlı olsun güle güle kullanın bu arada ürünlerinizi.
  • Sağolun

Çmaşır makinesini Ankara Antares ten peşin 1600'e aldım fakat en son a city de peşin 1550 idi. taksitte ise 75-100 tl farkediyordu.
  • merhaba

160-165 cm uzunluğunda dondurucu kısmı altta olan buzdolabı arıyorum. apartman merdivenlerimiz oldukça dar dolayısıyla bu boyutları araştırmak durumunda kalıyorum. bir de dondurucu kısmı altta olmasını istediğim için seçenekler oldukça daralıyor.

Liebherr CUP 2721 160 cm boyutunda bu elimdeki tek seçenek ancak stok bulmakta sorun yaşanıyor bu modelle ilgili olarak.

başka tavsiyesi olan var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.