Şimdi Ara

ACİL CEVAP!!!DVD YAZAMAMA SORUNU!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce böyle bi problem yaşamamıştım rahatça cd ve dvd yazabiliyordum ancak 1 haftadır uğraşmama rağmen dvd yazmayı başaramıyorum nero ile yazmaya çalışıyorum % 20 lere kadar yazıyor ondan sonra tamamen bilgisayar kilitleniyor ve hiçbir işlem yapamıyorum hatta dvd yi bile çıkaramıyorum içinden kapatamıyorum bile bilgisayarı...bilgisayardan direkt program kullanmadan yazmaya çalıştım kopyalanamıyo hatası veriyo bu seferde...dvd nin içini açmaya çalışıyorum boyutu 0 gözüküyo normalde cd ve dvd okuyabiliyo onda bi problem yok...anlayamadım nedenini dvd ler yandı mı acaba format atsam düzelir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen....

• quote:

Orjinalden alıntı: nisan_atay

Merhaba arkadaşlar daha önce böyle bi problem yaşamamıştım rahatça cd ve dvd yazabiliyordum ancak 1 haftadır uğraşmama rağmen dvd yazmayı başaramıyorum nero ile yazmaya çalışıyorum % 20 lere kadar yazıyor ondan sonra tamamen bilgisayar kilitleniyor ve hiçbir işlem yapamıyorum hatta dvd yi bile çıkaramıyorum içinden kapatamıyorum bile bilgisayarı...bilgisayardan direkt program kullanmadan yazmaya çalıştım kopyalanamıyo hatası veriyo bu seferde...dvd nin içini açmaya çalışıyorum boyutu 0 gözüküyo normalde cd ve dvd okuyabiliyo onda bi problem yok...anlayamadım nedenini dvd ler yandı mı acaba format atsam düzelir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen....

dvd sürücüsünü kaldırıp,bilgisayarı yeniden açın,eğer dvd'de arıza yoksa yeni donanım bulundu deyip,sürücüyü yeniler,yada dvdniz ne marka ise,sitesinden güncel sürücüsünü indirip yenisini kurun,neroyu silip yeniden kurmakta yazma sorunlarını çözebilir

Birde dvdler zamanla tozlanır,dvd temizleme cd alın onla temizleyin

• Herhangi bir sorun yok,panik yapmayın.Sürücü ayarlarında böyle olmuştur Format dediğin gibi kökten çözüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.