--Km çok yüksek , bu fiyata olmazdı.En fazla ederi 11.000TL dir. Eski Kullanıcsı olarak söylüyorumBen 9 sene kullandım tık etmedi ama LPG hediye etse bile 12 binden fazla etmez.
Burunlarından kıl aldırmadan araç satanlara da sinir olmaya başladım iyiden .
HAYIRLISI OLSUN. BENCE MAREA YADA ACCENTE YÖNEL
Görüşleriniz için teşekkürler. Xsara'ların 1.8 SX 16v'leri için ne diyorsunuz. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim. 1.6 SX 16v mi 1.8 SX 16v de olur mu?
bu araçların ortalama ederi 12 bin civarıdır. iki motor seçeneğinin arasında çok da uçurum olmaz yakıt olarak. 1.6 sı mükemmel kaçıyor 1.8ine hiç binmedim ama uçak gibidir paralara alınacak güzel arabalardan biridir xsara. düşük km li bulursan kaçırma derim ben ama satmak istediğinde ha deyince satamazsın
Bencede almayarak iyi etmişsiniz..Xsara'dan başka modellere yönelin derim.
arkadaşım o paraya hyundai accent admire al 1.6 full donanımlı dayım da var beyaz sis farı filan da var araba çok rahat acayip feçi gidiyo benim diyen arabaları ağlatıyo sna tavsiyem hem savurmaz bi ona sıralı otogaz sistemi tak parçası bulunuyo bana gör parçası ucuz canavar gbi araba tavsiye ederim . citroen'e bulaşma dandik
arkadaşlar xsara buldum 2000 model 11.000 -115000km yazıyor. biniciyim.bu araç bu fiyat edermi.?bu araç 2. el dışında problemli mi.yakıtı ne durumdadır.?10000-12000 arası bütceyle iyi bir seçimmi.
mümkünse bu aracı kullananlardan yada kullanmışlardan yardım bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: muugurlu
arkadaşlar xsara buldum 2000 model 11.000 -115000km yazıyor. biniciyim.bu araç bu fiyat edermi.?bu araç 2. el dışında problemli mi.yakıtı ne durumdadır.?10000-12000 arası bütceyle iyi bir seçimmi.
Aynı sorular benimde kafamda var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme