Şimdi Ara

acil çözüm Dosyaları geri getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunum başlıkta yazılandan anlayacağınız gibi dahili hafızamdan silinen 3-4 verimi kurtarmaktır.. Bunun için recuva , stealêr photo recovêry ve data recovêry for android gibi programları kullanmaya çalıştım fakat programın scan kısmında telefonu gösteremediğim için tarama işlemini gerçekleştiremedim. Bunuda telefonu USB yığın depolama aygıtı olarak görmediği için diye tahmin ediyorum.

Bu programlar androidin eski sürümlerinde sorunsuz çalışıyormuş bu yüzden sizlerden istediğim şey aslında anladığınız gibi ya dahili kartımı (Hafıza Değil) USB depolama aygıtı olarak bilgisayara göstermek. Yada buna gerek kalmadan dosyalarımı kurtarmak için gerekli program.

Umarım sorunumu detaylıca anlatabilmişimdir. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• resimde gördüğünüz gibi bunu direk sürüücü gösteremezmiyim çünkü dosya geri getirmede dahili gösteremiyorum sd kartı halledebiliyorum kartı çıkarıp kart yuvasından
     acil çözüm Dosyaları geri getirme
  • Kısacası şu telefonun hafızasınıda yığın bellek modunda gösterme şansımız yokmu ?
  • sd kartı hallediyorum sıkıntı telefon hafızası
  • bunu biliyorum telefon hafızasını sormuştum
  • çok ilginç telefon hafızasının yapamamk
  • pegasus32 P kullanıcısına yanıt
    Hexamob Recovery Pro uygulaması ile halledebilirsin. Test edildi ve onaylandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahili hafızadakileri geri getiremiyorm bu programla

• Yokmu yardım edecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.