Şimdi Ara

Acil desteğe ihtiyacım var (adli süreç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus x550 model laptopumu ayın başlarında gönderdim klavyesi değişti ücretli bir şekilde geçtiğimiz cımartrsi verdiğim vatan şubesinden geri aldım eve gittiğimde ekranda 3 adet ölü pixel vardı geri götürdün yaklaşık 2-3 haftadır bilgisayarım yok ve ben bu durumu mahkemeye taşımak istiyorum ne yapmam gerekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mahkemelik bi durum yok tamir suresi 30 gundur . 30 gun icinde urunu vermezlerse mahkemeye basvurursun

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Sen konuyu anlamadın ürün garantisi olduğu halde ücretli bir şekilde klavyesi değişti geldikten sonra ekranda ölü pixel oluşmuş 3 tane giderken hiç birşey yoktu

• Junace kullanıcısına yanıt
    Garantili urune neden para aldilar eger klavye sorunu senden oturuyse garantiye girmez. Ayrica servis sirasinda olusan sorunlardan firma sorumludur. Eger piksel sorununu cozerlerse parada istemezlerse mahkemelik bi durum yok. Ancak tersi durum olursa mahkemeye gidersiniz

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de anlamadım klavye neden bozuldu kendi servisinden sadece ücretli onarım için evet veya hayır mesajı gelmiş abime abim de onaylamış, verdiğim vatana gittiğim de de omlarında sorunu bilmediğini söylediler

• özür+ücretsiz lcd panel değişimi yapıldı, sorun çözülmüştür.
  • Junace kullanıcısına yanıt
    klavyeden alınan para iade edilmedi mi?
  • Hayır hocam, o kullanıcı hatası dendi sıvı teması dendi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.