Bildirim
ACİL DESTEK YARDIM !! SAMSUNG F8000 Mİ SHARP LC60LE840E
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: jujuuuu
ARKADASLAR MERHABA CTS GÜNÜ Bİ TV ALICAM 2 model arasında karar veremedim samsung olursa 55'' ,sharp 60 '' ..
ne dersiniz ?
Sonuç nedir hocam?
Paylaşır mısınız? -
quote:
ARKADASLAR MERHABA CTS GÜNÜ Bİ TV ALICAM 2 model arasında karar veremedim samsung olursa 55'' ,sharp 60 '' ..
ne dersiniz ?
Samsung tercihi yapın, SD yayınlarda tartışmasız sorunsuz resim keyfini yaşarsınız + renk ! -
quote:
Orijinalden alıntı: andy1
quote:
ne dersiniz ?
Samsung tercihi yapın, SD yayınlarda tartışmasız sorunsuz resim keyfini yaşarsınız + renk !
Hocam Aquos - Quattron içinde çok methiye düzüyorlar. Bende Samsung 60" F7000 ile Sharp 60" LC60LE840E arasında kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 29 Kasım 2013; 15:23:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: celebic
quote:
quote:
ne dersiniz ?
Samsung tercihi yapın, SD yayınlarda tartışmasız sorunsuz resim keyfini yaşarsınız + renk !
Hocam Aquos - Quattron içinde çok methiye düzüyorlar. Bende Samsung 60" F7000 ile Sharp 60" LC60LE840E arasında kaldım
Sayın celebic siz ve ben , kafalarımız iyice karıştı galiba ...
-
Sayın celebic ,
Panasonic 55STW60 plazmayı neden düşünmüyorsunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: applev
Sayın celebic ,
Panasonic 55STW60 plazmayı neden düşünmüyorsunuz ?
Dostum plazma pek açıkçası ama Panasonic olunca bir düşüneyim dedim.
Bu işe kalkarken en düşük 60" olarak yola çıktım. Sharp LC60LE840E ve F7000 ağır basıyor. Bu iş çok canımı sıkmaya ve vaktimi almaya başladı.
Siz neye karar verdiniz? -
Sevgili celebic , evet gerçekten haklısın çok zaman almaya ve can sıkmaya başladı .
son kez yani yarın bir kez daha elimdeki videolar ile .
1-panasonic plazma 50STW60
2-samsung LED 46F8500
3-sony LED 46W905
sırası ile test yapıp , birini alacağım . Aldıktan sonra yorum ve değerlendirmelerimi burada siz değerli arkadaşlarımla paylaşacağım . Selamlar ... -
Umarım içinize sinen bir tv alırsınız -
Sayın celebic,
Aquos yani RGB+Y methiyeler düzen lütfen buyursun burda paneli anlatsın, hangi verilerine göre methiye diziyorlar?
Samsung artık o bilinen 3-5 sene önceki problemli üretici olmakatn çıktı, evet alt serilerinde problemli cihazları mevcuttur F7000-F8000 Tv ağırlıklı izlenecek bir ev için fazlası ile yeterlidir !
Sharp alanlar var, siteme gelirler şikayetlerini yazarlar hatta gecen hafta bir Hanım Fendi artık sinirden bana kızıyordu, ne ypması gerektiği konusunda, paneli tavsiye edene söylemesini istedim !
Herkes panel tavsiye ediyor, herkes saçmalıklar anlatıyor, modul diye zırvlayanlarla dolu Sharp en iyi modulu üretir diyenler dolu, modul saçmalığına bakmam zırvalayanları ciddiye almayın !
Size daha çarpıcı örnekle yazmak isterim LG IPS modul bugüne kadar yerden yere vurulan bazı komedyenlerce yetersiz ilan edilmiştir, fakat LG ıps kadarda SD yayında sorunsuz bir modul yoktur, LG kendi ürettiği ıps modulle net cuvallayn bir markaydı, oysa aynı modulu kullanan Panasonic hemde giriş seviyesi ledleri inanılmazın ötesinde sorunsuz SD resim üretirler!
Karar elbetteki sizin fakat, F8000 veya F7000 veya eskide olsa ET50 bulursanız alın halen satılıyordur belki bilemiyorum !
-
quote:
Sayın celebic,
Aquos yani RGB+Y methiyeler düzen lütfen buyursun burda paneli anlatsın, hangi verilerine göre methiye diziyorlar?
Samsung artık o bilinen 3-5 sene önceki problemli üretici olmakatn çıktı, evet alt serilerinde problemli cihazları mevcuttur F7000-F8000 Tv ağırlıklı izlenecek bir ev için fazlası ile yeterlidir !
Sharp alanlar var, siteme gelirler şikayetlerini yazarlar hatta gecen hafta bir Hanım Fendi artık sinirden bana kızıyordu, ne ypması gerektiği konusunda, paneli tavsiye edene söylemesini istedim !
Herkes panel tavsiye ediyor, herkes saçmalıklar anlatıyor, modul diye zırvlayanlarla dolu Sharp en iyi modulu üretir diyenler dolu, modul saçmalığına bakmam zırvalayanları ciddiye almayın !
Size daha çarpıcı örnekle yazmak isterim LG IPS modul bugüne kadar yerden yere vurulan bazı komedyenlerce yetersiz ilan edilmiştir, fakat LG ıps kadarda SD yayında sorunsuz bir modul yoktur, LG kendi ürettiği ıps modulle net cuvallayn bir markaydı, oysa aynı modulu kullanan Panasonic hemde giriş seviyesi ledleri inanılmazın ötesinde sorunsuz SD resim üretirler!
Karar elbetteki sizin fakat, F8000 veya F7000 veya eskide olsa ET50 bulursanız alın halen satılıyordur belki bilemiyorum !
Hocam çok teşekkür ederim. Beni rahatlatan bir yazı oldu bu. Çünkü en baştan beri F7000 alma fikri kafamdaydı.
İlk başta kafama 60" şartını yerleştirdim. Yoksa 55" F8000 alır otururum.
F7000 ile F8000 arasındaki farkların çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenle halen 60" F7000 satın alma niyetim devam ediyor. Tekrar teşekkür ederim
-
Sayın celebic,
Net olarak belirtmek isterim, bazı serileri birileri sattırmaya çalışır yani reklamla ürün satmaya kalkarlar, Koreliler eskiden bunu yapardı ve her defasında kafası üzerlerine çakılırlardı, Japonların imajı karşısında her zaman yenilen Koreliler oldu!
Taa ki Samsung C6 serilerini çıkarana kadar sonrasında ise net geldikleri durum ortadadır, Samsung eğer Japon markası olsadı inanın F8500 şimdi Efsane ilan edilmişti, S9-F9 Serilerinide uzaylılarmı yaptı diye tanıtırlardı malesef Kore mrakası diyelim !
F7000 Televizyon izleyicisi olarak sizi fazlası ile memnun edecektir, siz belli serileri yazdığınız için kafanızıda karıştırmak istemedim, alın keyfinize bakın !
Tek tavsiyem olacak, hdmi kablo seçiminde dikkatli olun 10.2 gbps altında kablo almamaya çalışın, ferrit desteği kabloları tercih edin 60 inc alacsaksanız bu detaylar size poiztif resim olarak döner !
Kurulumda ise servise full kurulum yaptırın sonrasında biraz kızabilirler aldırmayın rica edin, harici cihazlarınızı ve paneli kapatıp açın ve yeniden kurulum isteyin, bu önemli detaydır !
Sbebi ise basittir yeni nesil panellerin tümünde işlemciler panel + harici donanıma göre tasarlanmıştır, yani eskisi gibi kurduk hayırlı oslun imza atın dönemi bitti, bu kurulumla panelde belli sorun varsada servis yanında anlarsınız ve gerekli detayları konuşursunuz !
Genellikle sorunlar servisin evden çıktığı andan itibaren başlar, kullanıcı o heyecanla pek görüntü değelerini kavrayamaz, servislerde bunu bilirler aveleyle çıkar gideler sonrasında uğraşır durursunuz !
-
-
İzleme mesafeniz uygunsa en doğru kararı veriyorsunuz, panel ilk alındığında ebat olarak büyük gelebilir 1 hafta sonra ise durum tam tersine döner, İnsanlar hatalı seçim yaptığını anlar !
2014 yaza ortası 70 inc ve üzeri paneller bollaşır, malum Türkiye Avrupanın çöplüğü olduğu için satılmayan serilerin son durağı Türkiyedir !
Bakın 2013 bitiyor, Türkiye çok üzücü ama 2013 serilerini sene sonu ancak vitrinlerde görebiliyor, dahada ileri gidebilirim VT50-VT50 serilerini indirim diye satan komedi mağazalar var :)
Veya Avrupada ünlü bir firma, teşhir ürünlerini Türkiye bayilerinde sattıklarınıda duyuyorum ve alanlarda üzücü ama bana gelip ne yapabileceklerini soruyorlar, yazacak çok şey var, ne diyelim dilerim düzelir ! -
Destek için teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın celebic ben olsam f7000 ve f8000 arasinda karar verirdim ikiside alanı uzmez insanin arastirdikca kafası karışıyor ve gidip aptalca bir model alıp geliyor yani beynimiz uyusuyor panel eve gelince ben bunumu aldim deyip hayal kırıklığı yasiyoruz eğer cep saglamsa w905 seriside cok iyi Allah yardim etsin isin zor ben tam bir sene avm dolaştım sonuc kocaman bir sıfır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
İzleme mesafeniz uygunsa en doğru kararı veriyorsunuz, panel ilk alındığında ebat olarak büyük gelebilir 1 hafta sonra ise durum tam tersine döner, İnsanlar hatalı seçim yaptığını anlar !
2014 yaza ortası 70 inc ve üzeri paneller bollaşır, malum Türkiye Avrupanın çöplüğü olduğu için satılmayan serilerin son durağı Türkiyedir !
Bakın 2013 bitiyor, Türkiye çok üzücü ama 2013 serilerini sene sonu ancak vitrinlerde görebiliyor, dahada ileri gidebilirim VT50-VT50 serilerini indirim diye satan komedi mağazalar var :)
Veya Avrupada ünlü bir firma, teşhir ürünlerini Türkiye bayilerinde sattıklarınıda duyuyorum ve alanlarda üzücü ama bana gelip ne yapabileceklerini soruyorlar, yazacak çok şey var, ne diyelim dilerim düzelir !
Avrupanın çöplüğü sözünüze aynen katılıyorum. Hatta bu tv leri Ülkemize getirenlerin özellikle sorunlu serileri ucuza kapatıp Avrupa fiyatlarından çok daha fazlasına sattıklarını düşünüyorum. Bu durum bana kalırsa ülkemize yurt dışından gelen elektronik malzemelerin her çeşidinde böyle.
-
Devlet buna göz yumuyor ve inanılmaz tavizler veriyor, Firma fiyatı beğenmiyor bir bakıyorsunuz anında Türkiye genelinde tüm satış sistlerinde ''STOKLAR BİTTİ'' uyarısı çıkıyor!
Yaklaışık 5-10 gün arası, firmanın tepesi atmış malum kazandığı para yetmiyor ve bir anda Türkiye genelinde bir bakıyorsunuz mağazalrın tümünde ürünler satışta tabiki zamlı olarak !
Dünyanın gelişmiş tüm Ülkelerinde bu net Devlete ve Piyasalara karşı işlenmiş suçtur, Türkiyede ise bunun adı Ödül oluyor !
Forumda bir firma ve Sponsor var, takip edenler anlamışlardır halen 2011 serisi ürünü satar ve halen ortlama 3 ayda bir zam yapar, ürün şuanda Avrupada satışta yok, Grey marketing mağazalarda fiyatı 400 Euro, bu ürün Türkiyede 1000 Euro !!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X