Şimdi Ara

Acil Dizi Tavsiyesi [AYRINTILAR İÇERİDE] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: inex2

quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

quote:

Dexter'ı izledim ve şu an nefret ediyorum. Bitirdiniz mi?

Evet bitirdim de neden nefret ettiniz?

Finali -bence- berbatti. Yakismadi yani o kadar seye. Tamam tek bir bolum yuzunden nefret etmek garip gelebilir ama benim icin bir dizinin en onemli bolumu finalidir..

Aslinda yapimcilar aciklama yaptilar final boyle olmayackti diye ama kanal oldurmelerini istememis

Ayrica Person of Interest ne dizi be icinde her sey var senaryosu cok zekice aksiyon desen oda var. Duygusallik falan da yerinde ne cok ne de yoksun. Boyle bir dizi bulamayiz gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fringe

• quote:

quote:

quote:

quote:

Finali -bence- berbatti. Yakismadi yani o kadar seye. Tamam tek bir bolum yuzunden nefret etmek garip gelebilir ama benim icin bir dizinin en onemli bolumu finalidir..

Aslinda yapimcilar aciklama yaptilar final boyle olmayackti diye ama kanal oldurmelerini istememis

Ayrica Person of Interest ne dizi be icinde her sey var senaryosu cok zekice aksiyon desen oda var. Duygusallik falan da yerinde ne cok ne de yoksun. Boyle bir dizi bulamayiz gibi

Yeri dolmayacak diziler arasinda.

Spartacus
    Breaking Bad
    Person of Interest..

Efsane kategorisindeki dizilerden birkaci

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeri dolmayacak diziler arasinda.

Spartacus
    Breaking Bad
    Person of Interest..

Efsane kategorisindeki dizilerden birkaci

Breaking Bad'i izledim.
    Spartacus Vengeance'teyim şu an

Ayrıca hocam True Detective'i izlemelisin. Ağırlık ve derinlik bakımından Breaking Bad'e benziyor. Dizi zevklerimiz aynı hemen hemen seversin bence

• Dexter

• game of thorones diyorum :) 2 haftada 3 sezon bitirdim, spartacusdan sonra dogru düzgün bi diziye saramadım bu dizide ilk baslarda pek sarmadı bi bak bölüm izleyince devamı geldi 2. sezonu 2 günde izledim mutant gibi oldum :)
  • AHMETSELCUK A kullanıcısına yanıt
    game of thrones'a saramadım hocam çok sıkıcı geçiyor. OZ, The Wire, Sopranos bunları izleyeceğim.
  • True Detective, Vikings, Helix, Revolution sanırım Game Of Thrones izlemiyorsunuz başlamanızı tavsiye ederim.
  • game of thrones 4. sezon başladı.tavsiye ederim.
  • Supernatural
  • aksiyon ve bilim kurgu tarzındadır ne cok abartılı ne de cok az tam kıvamında bi sezon, yavas gectiği bölümler var ama birden bütün aksiyonu göstermeden işi bilen adamlar tarafından yapılan dizi. sıkılmanızı anlıyorum ben indirdim diziyi komple 1 sene sonra başladım :) bi gün diziye başladığınızda hak vericeksiniz. baslamak icin sebeb gerek :) bi can sıkıntısında baslamanız dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

aksiyon ve bilim kurgu tarzındadır ne cok abartılı ne de cok az tam kıvamında bi sezon, yavas gectiği bölümler var ama birden bütün aksiyonu göstermeden işi bilen adamlar tarafından yapılan dizi. sıkılmanızı anlıyorum ben indirdim diziyi komple 1 sene sonra başladım :) bi gün diziye başladığınızda hak vericeksiniz. baslamak icin sebeb gerek :) bi can sıkıntısında baslamanız dileğiyle

Başlamak istediğim dizilere de başlayamıyorum, işten kalan zamanda takip ettiğim dizileri izleyebiliyorum.
    Yakında 2-3 yeni diziye başlamam gerek:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.