Şimdi Ara

Acil fsi motor kullananlardan yardım bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok bir fark olmaması lazım heralde jetta ile golf arasında. araba sahibini tanıyan iş arkadaşlarım var, km'de sıkıntı yok ama hadi çok sıkı bir pazarlıkla 30'a bile çeksek pahalı kaçar gibi. tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: redred1001

çok bir fark olmaması lazım heralde jetta ile golf arasında. araba sahibini tanıyan iş arkadaşlarım var, km'de sıkıntı yok ama hadi çok sıkı bir pazarlıkla 30'a bile çeksek pahalı kaçar gibi. tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanın..

Hocam 26 bin km'de Polo'yu bile 30 bin altına alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

quote:

çok bir fark olmaması lazım heralde jetta ile golf arasında. araba sahibini tanıyan iş arkadaşlarım var, km'de sıkıntı yok ama hadi çok sıkı bir pazarlıkla 30'a bile çeksek pahalı kaçar gibi. tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanın..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-23-bin-km-de-sahibinden-tertemiz-jetta-129998047/detay

araç bu...

• quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-23-bin-km-de-sahibinden-tertemiz-jetta-129998047/detay

araç bu...

Doğrudur, demek istediğim fiyatı ortalama denebilir bu km de daha ucuzunu bulmak zor. 26 bin nedir ki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uysall07

quote:

quote:

Hepinize çok teşekkür ediyorum yardımınız için. Aracın pazarlığını yaptık gün içinde devrini yapacaz. Hayırlı olur inş.

Mahsuru yoksa kaça aldığınızı ve model yılını söyleyebilir misiniz?

2006 Midline, boyasiz 93binde. 24.700e aldım.

güle güle kullanın çok iyi bir fiyata almışsınız. ben de haftasonu 2006 jetta fsi, 26bin km'de araç için pazarlık yapmaya gideyim diyordum 32500 fiyat yazmış, gitmeyim boş yere bayağı yüksekmiş

ben 5 ay önce bir yakınıma, 2008 jetta comfortline 53.000 km'de hem de 140 beygirlik olanından sıfır hata 35.000 tl'ye aldım. 2006 fsi jetta sıfır hata ise en çok 26.000 tl eder.

• arkdaşlar bi arabada ben sorcaam. arkdaşımdan alcaam 2004 golf fsi 67 binde km orjinal araba temiz kullanılmış bakımları muyanesi yeni daha 1 haftalık. sadece kaput değişmiş 25000 lira istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatpolat

arkdaşlar bi arabada ben sorcaam. arkdaşımdan alcaam 2004 golf fsi 67 binde km orjinal araba temiz kullanılmış bakımları muyanesi yeni daha 1 haftalık. sadece kaput değişmiş 25000 lira istiyor

Fiyatı pahali ayrica fsi alma, hele 2004ü hic alma. baska arac bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkdaşlar bi arabada ben sorcaam. arkdaşımdan alcaam 2004 golf fsi 67 binde km orjinal araba temiz kullanılmış bakımları muyanesi yeni daha 1 haftalık. sadece kaput değişmiş 25000 lira istiyor

neden alınmaz normal de ederi ne kadar ? bi de 24500 e indi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatpolat -- 30 Temmuz 2013; 13:05:28 >
  • Aracım 2004 fsi. 44binde aldım, saat gibi işlemekte. Fsi'da 95 oktan kullanılmaz yığılır motor. O motor yüksek oktana özel. Her zaman 97 kullanın. Şehir dışı açık yolda 90-100km sabit hızda 5,8- 6 litre civarı gider. Yani bir depoyla 900-950km civarı. Şehir içi ben eskişehirdeyim 6km mesafe, işe vardığımda motor daha anca ısınmış oluyor ayrıca yolda sürekli trafik ışıkları dur kalk. Bu haliyle şu anda 8.9 Gerçi bir iki sorun var egzozum delik, bakımı, yağ değişimi geldi. Ondan sonra yine geçen seneki hali 8,5 civarına düşer. Bu; yolları biraz daha açık, daha akışkan trafikli şehirlerde 8,3-8,5 civarı olur. Kimse kusura bakmasın normal koşullarda bu arabayı şehir içinde 10 litre ortalama kullanmak için sürekli dip gaz gitmek ya da aşırı bakımsız kullanmak lazım mümkün değil. 10 litre anca kışın oluyor ki bütün araçların kışın tüketimi 1-2 litre fazla olur.

Yani özetle; şehir dışı 6 lt, şehir içi 8,5-9 arası diyelim. 1,6 motor için gayet normal. Arkadaşımda 1,4 tsi motor var, onun yakıt tüketimi benimkiyle aynı. Gerçi o daha seri sürüyor. Motor sorunlu falan değildir, çok performanslı değildir ama çoğu muadil 1.6 motordan daha seri devirlenir. Ama sollamalarda falan yüksek elastikiyet bekleyen ya turbo alsın ya 2lt alsın. Bu motorun tek eksisi yüksek oktan istemesi. 95 ile kullanacaksanız hiç almayın o kadar açık konuşuyorum. At arabasına dönüyor o zaman.

• quote:

quote:

quote:

Ben 2006 93binde boyasz araci 24.700e aldm. 2004Lerin motoru sıkıntıli diye dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 2006 93binde boyasz araci 24.700e aldm. 2004Lerin motoru sıkıntıli diye dedim.

benim baktığımın önden kazası var kaputu değişmiş. 21 22 civarı eder o zaman

• Bir sürü garip yorum yapılmış tabi motorun değişiminin üzerinden yıllar geçtikçe bilgi kirliliği artıyor. Vw şiketi 2006-2007 de fsi motor jettalarla amerikada sınıfında 2 yıl üst üste en çok satan araba oldu. Aynı başarıyı avrupaya taşımak istedi ama avrupada yeni trend küçük motor trendi bu yüzden o sene adamlar fsi motora turbo ekleyip hacmi 1.4 e çektiler böylece 1.4 tsi çıktı. Hikayesi bu evet sesi de soğukken kötüdür. Ama bunun dışında aşağı yukarı 10 beygirin ve - 0,6 lt/100 km dışında fsi-tsi arasında süper farklar yoktur. Gerisi ikinci el galericilerin yan dükkanı baltalama spekülasyonları ve motorun kısa süreli olması neticesinde ortaya çıkmıştır. Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.