Şimdi Ara

Acil(girr)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE BEYAZ SHOW A SEYİRCİ OLARAK KATILMAK İÇİN ARAMA YAPTIM ÜNİVERSİTE GRUBU ALIOYURZ DEDİLER Bİ GİRME YÖNTEMİNİ BİLEN VARMI???

• Upp Bi yardımcı olun.
  • Girişken olman lazım.
  • üniversiteyi kazan
  • Hakan hocanın (D medya teknik müdürü) öğrencisi olsaydın veya set amirinin tanıdığı olsan girebilirdin aslında..Hakan hocanın telefonunu kaybetmesem verirdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Hakan hocanın (D medya teknik müdürü) öğrencisi olsaydın veya set amirinin tanıdığı olsan girebilirdin aslında..Hakan hocanın telefonunu kaybetmesem verirdim..

SALLA DH
  • benim bildiğim parayla bilet falan alınıyordu.Abimler gitceklerdi zamanında ama sonra iptal oldu falan dediler anlamadım ama tam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil aranıyor
    18 yıl önce açıldı
    acil yardım dress
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sende herkes gibi programa girecek olan üniversite gruplarının arasına karış kimlik kontrolü yapmıyorlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: MrGoLd

üniversiteyi kazan

yarın gitmem lazım ama lise 1 deyim :D:D
  • aynı üniversiteden olmak veya en az kaç kişi olmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

aynı üniversiteden olmak veya en az kaç kişi olmak lazım?
    bir şey sölemediler sadece üni. grubu alıoruz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Hakan hocanın (D medya teknik müdürü) öğrencisi olsaydın veya set amirinin tanıdığı olsan girebilirdin aslında..Hakan hocanın telefonunu kaybetmesem verirdim..

SALLA DH

oha bu kadar mı düştüm..o da bizim gibi bir insan bu kadar büyüteceğin nesi var anlamadım..onun öğrencisiydim,inanmıyorsan facebook'tan bak..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

SALLA DH

oha bu kadar mı düştüm..o da bizim gibi bir insan bu kadar büyüteceğin nesi var anlamadım..onun öğrencisiydim,inanmıyorsan facebook'tan bak..

soyadı ne bu hakan hocanın ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.