Şimdi Ara

ACİL GOLF 1.6 TDİ HİGHLİNE ALIYORUM YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

kronik sorunları var diyorlar mk 7 konusunu okuyun bence son iki sayfasını .

Bu da enteresanmış daha 1 ay önce çıkmış aracın kronik sorunu olmaz bunun için baya beklenmesi lazım ancak ön üretimlerde ortaya çıkmış problemler vardır onlarda tespit edilir ilerleyen zamanlarda düzeltilir.Bu bütün araçlarda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor_o

quote:

Bu da enteresanmış daha 1 ay önce çıkmış aracın kronik sorunu olmaz bunun için baya beklenmesi lazım ancak ön üretimlerde ortaya çıkmış problemler vardır onlarda tespit edilir ilerleyen zamanlarda düzeltilir.Bu bütün araçlarda olabilir.

tamam oldu .

• quote:

diğer markalarda kronik sorunlar yok mu?

f20 bmw 1 serisinin kronik sorunlarını yazayım istersen,

1)sürücü koltuğunun altında ciddi paslanma,buda fotosu
     ACİL GOLF 1.6 TDİ HİGHLİNE ALIYORUM YARDIM

ACİL GOLF 1.6 TDİ HİGHLİNE ALIYORUM YARDIM

2) soğutma sıvısının sensörünün fabrikasyon olarak hatalı-bozuk olması
    3)klima ünitesindeki sorunlar
    4)servotronik direksiyona sahip araçlarda titreme.

peki bütün bu sorunlar bmw 1 serisini kötü bir arabamı yapıyor? tabiki hayır, bütün bu sorunlar yeni partilerde halledilmiş yada hallediliyor,yada garantiden ücretsiz değiştiriliyor. bence c sınıfının en iyi arabası 1 serisi.

mercedesin takla atan A serisini unuttunuz mu?
    yada audinin yol tutmayan TT modellerini.

-bende şu an dizel golf 7 var ve bahsedilen sorunların hiçbiri yok

• @Magnat_HiFi ne mutlu size. , @doktor_o kronik demek yeni bir araca insafsızlık , kabul ediyorum , lobi yapmayın hemen ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 4 Aralık 2012; 19:12:40 >
  • quote:

@Magnat_HiFi ne mutlu size. , @doktor_o kronik demek yeni bir araca insafsızlık , kabul ediyorum , lobi yapmayın hemen ...

Ben lobi yapmıyorum hocam sadece kronik deyince tuhaf oluyor bir arkadaş cam problemi ve arıza ışığının yandığından bahsetmiş bu da olabilecek bişey zaten bu yüzden araçların garantisi var.Lobicilikle işim olmaz bugün golfe binerim yarın opel beğendiğim bir araç yapar ona binerim benim için önemli olan araca ısınmam .Herkese iyi forumlar.Yazdıklarım polemik konusu yapılmaz ise sevinirim
  • quote:

Yeni çıkmış araçta "kronik" sorun, nasıl oluyor acaba

DSG'den bahsediyorsanız o ayrı mesele...

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Yeni çıkmış araçta "kronik" sorun, nasıl oluyor acaba

DSG'den bahsediyorsanız o ayrı mesele...

f30 da direksyon titremesi var, kronik sorununun babası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

quote:

Orijinalden alıntı: arastgeldi

Arkadaşlar burada Honda bayisi ile VW aynı yol üzerinde.Bugün golf için kapora vermeye giderken şeytan dürttü Honda ya uğradım. Civic elegance otomatik eco 53000 tl aldım çıktım:) Kararımı vermemde en etkili olan tabiki golf ile arasında 9000 tl gibi bir meblağ olması idi.Ayrıca aracın dış görünümü de arka kısmı hariç hoşuma gitti. Neye niyet neye kısmet:)

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Kazasız, belasız iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Aracın liste fiyatı 55.540 Tl görünüyor. Peşin ödemede 2.540 Tl indirim yapmışlar sanırım. Bu durumda manuel vites de 51.000 Tlye alınabilir görünüyor. Belki ay sonuna doğru biraz daha inerler.

Her şeyi iyi hoş da yakıt tüketimi çok fazla görünüyor, özellikle de şehiriçi kullanımda. LPG dönüşümü konusunda ne düşünüyorsunuz acaba, hemen taktıracak mısınız?

hocam araç zaten lpg kiti takılı şekilde teslm alınacak.bu aldığım fiyata lpg kiti de dahil.ruhsata işlenip o şekilde bana teslim edilecek.orjinal fabrika kiti sanırım brc.hem arac hem de lpg 6 yıl garantili yani:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

quote:

Arkadaşlar burada Honda bayisi ile VW aynı yol üzerinde.Bugün golf için kapora vermeye giderken şeytan dürttü Honda ya uğradım. Civic elegance otomatik eco 53000 tl aldım çıktım:) Kararımı vermemde en etkili olan tabiki golf ile arasında 9000 tl gibi bir meblağ olması idi.Ayrıca aracın dış görünümü de arka kısmı hariç hoşuma gitti. Neye niyet neye kısmet:)

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Kazasız, belasız iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Aracın liste fiyatı 55.540 Tl görünüyor. Peşin ödemede 2.540 Tl indirim yapmışlar sanırım. Bu durumda manuel vites de 51.000 Tlye alınabilir görünüyor. Belki ay sonuna doğru biraz daha inerler.

Her şeyi iyi hoş da yakıt tüketimi çok fazla görünüyor, özellikle de şehiriçi kullanımda. LPG dönüşümü konusunda ne düşünüyorsunuz acaba, hemen taktıracak mısınız?

hocam araç zaten lpg kiti takılı şekilde teslm alınacak.bu aldığım fiyata lpg kiti de dahil.ruhsata işlenip o şekilde bana teslim edilecek.orjinal fabrika kiti sanırım brc.hem arac hem de lpg 6 yıl garantili yani:)

Ha iyiymiş o zaman. Sitesine baktığımda;
    quote:

Elegance Eco* Otomatik Vites 1.6 Benzinli/LPG 55.540
    *Fiyata LPG kiti dahil değildir.

görünce ben kendiniz sonradan taktıracaksınız gibi düşünmüştüm.

Şu halde LPG kitine de ~1500 Tl desek , demekki 4000Tl gibi bir indirim uygulamışlar toplamda.

Ben de manuel vites olan için şartları zorlasam mı acaba

Hala LPGye temkinli yaklaşıyorum gerçi, bu parayı verdikten sonra "keşke dizel alsaydık tertemiz" demeyelim sakın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.