Hocam biraz önce forumda bir arkadaşın karşılaştırmasını okudum fuze + nın daha kaliteli ses verdiğini yazmıştı. Sizde ikisini kullanmış olarak clip+ yı savunuyorsunuz benim için tek önemli etken ses kalitesi ve yüksek ses siz hangi konuda fuze + üzer demek istediniz dokunmatiği problem çıkartır falansa benim için ses önemli sadece :D
quote:
Orijinalden alıntı: TeknoAngels
Hocam biraz önce forumda bir arkadaşın karşılaştırmasını okudum fuze + nın daha kaliteli ses verdiğini yazmıştı. Sizde ikisini kullanmış olarak clip+ yı savunuyorsunuz benim için tek önemli etken ses kalitesi ve yüksek ses siz hangi konuda fuze + üzer demek istediniz dokunmatiği problem çıkartır falansa benim için ses önemli sadece :D
50-100 TLlik kulaklıkla kullanacaksan bişey değişmeyecektir, çünkü her iki cihazın da donanımı aynı. Sadece diğeri pikselleri gözle bil görülecek kadar kalitesiz olan ekranıyla video oynatıyor o kadar. Rockbox sesi çok ama çok değiştiriyor, malesef ki fuze+ için rockbox yok.
160 tlyi fuze+ a vermek yerine clip+ ve ilaveten 16 gb kart alırdım. Artan parayla da alacağım kulaklığa verip daha iyisini alırdım. Çünkü sesin %60-65'ini kulaklık etkiliyor. Fuze+'ın ham sesi boğuk ve renksiz.
fuze + için rockbox olmadığını bilmiyordum eğer öyleyse dediğiniz gibi beş para etmez gibi geldi fuze için var gerçi fuze + için de olaydı iyiydi :S
http://www.sanalpazar.com/Sandisk-Sansa-Fuze-8gb__isp3852913 ACABA BUNU MU ALSAM SADECE FUZE :D rockbox da var üstelik, iyi bir kulaklık için bir şekilde bütçe ayarlarım clip+ mı fuze mi yeni sıkıntım bu. Bana ses kalitesi olsun fiyat o kadar sıkıntı değil yardım kararsızım :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme