format la uğraşamam gene bişeyler yaptık düzelttik bakalım gene olcakmı
http://forums.ijji.com/showthread.php?t=6882 Anladıgım kadarıyla türkçeye çevirdim... Adım 1, Exploreri kapatın, Yeni bi explorer açın.. gunz sayfasına gidin... bütün sayfanın yüklenmesini bekleyip sonra deneyin.. yani resim vs hepsini bekle diyor Adım 2, eger 1 işe yaramazsa reset at Cookies ve Temporary Internet Files i temizle diyor.. (Temporary Internet Files hakkında hiç bi fikrim yok programla temizliyorum) sonra adım 1 i tekrarlıyın Adım 3, eger 2 işe yaramazsa gunz u C: den kaldır, başka bi oyuyn kurulu olmadıgından emin ol adım 1 i tekrarla adım 4, bunlar işe yaramazsa explorer 7.0 kullanmayı dene? (bana çok saçma geldi denemeye değmez)
saol ben okudum orlarıda brz saçma geliyor güvenmiyorum neyse dur bakalım çalışıyor iyi durumda genede saol
ya bilmiyorum Ijji görevilisi eleman yazmış doğruluk payı vardır sanırsam
vardırda genede saol daha cızırtı çıkarmadı
inş cıkmazda genede bulunsun kenarda
BEyler halletiniz galiba ama benden aynı sey oldu yazılanları yada yapılanları yapan arkadas sölerse iyi olur kafayı yicem 6 gündür 4 foramtım gene aynı sey oluyor saun cvp yazacak biri oluursa bekliyorum sizi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LÜTFEN ÇILDIRMAK ÜZREYİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme