Şimdi Ara

Acil ilac araniyor!!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.220
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun kardeşim. Derdi veren Rabbim dermanıda verir inşallah. Hakkınıza hayırlısı olsun. İnşallah tez zamanda aradığınız ilacı bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir ecza deposunda bulamadım 19 at evvel İstanbul u talan ettim
    Bu işte artık uzman olduk esimle

Hocam diyeceğim direk celestone 1 mg iğne
    Sabah kalçadan 1 adet 12 saat sonra 1 ad ikikez erken doğum gubu oldu eşim durumu iyi bilirim Allahbyardimxixn olsun

Celestone 1 mg sabah
    Celestone 1 mh akşam

Steroid ciğer geliştirici tedbiri alin protestan hap büyük olandan kullansin yenge günde 1 defa yatsın kalkmasını lavabo dışında

• çok geçmiş olsun hocam. umarım yardımcı olacak birileri çıkacaktır.
  • Reçetesiz veriler mi eczaneden?
  • http://www.teb.org.tr/content/1/Yurt-D%C4%B1%C5%9F%C4%B1ndan-%C4%B0la%C3%A7-Temini

Bu siteyi inceledin mi? Yurtdışından ilaç temini biraz uzun sürebilir ancak Türk Eczacılar Birliğini ararsan belki de onları kendi içinde bir mesaj kanalı falan vardır.Seni stok bulunan bir eczaneye yönlendirebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Hiçbir ecza deposunda bulamadım 19 at evvel İstanbul u talan ettim
    Bu işte artık uzman olduk esimle

Hocam diyeceğim direk celestone 1 mg iğne
    Sabah kalçadan 1 adet 12 saat sonra 1 ad ikikez erken doğum gubu oldu eşim durumu iyi bilirim Allahbyardimxixn olsun

Celestone 1 mg sabah
    Celestone 1 mh akşam

Steroid ciğer geliştirici tedbiri alin protestan hap büyük olandan kullansin yenge günde 1 defa yatsın kalkmasını lavabo dışında

Tesekkurler kardesim buyuk tuvalet disinda kalkmiyor biz dogumu cigerleri olusana kadar ertelemeye calisiyoruz sanirsam. Bebegin cigerleri icin gece 11 de ilac vuruldu sabah 11de bi de 30 32 hafta arasi cigerleri acisindan baya riskli oksijen fazlasi da engelli dogmasina sebep olabiliyor cunku

• Nidilat sadece hastanelerde var, belki firmasında. Ama eczanelerde yok, varsa da yarım bilister, tarihi geçmiş falan bulunur belki. 1.5 yıllık eczacıyım bu ilaçların hiçbirini görmedim. Hatta yakınlarım için çok araştırdım, bulamadım.

Not: Nidilat bulamazsanız(hastanelerde mevcut) en son çare olarak doktorla görüşüp doz ayarlaması yapılarak adalat kullanılabilir.
  • YILDIZ ECZANESİ
    - UŞAK elmalidere
    Telefon numarası: (0276) 224 56 66
    Faks numarası:
    E-posta adresi:
    İnternet adresi:
    Firma adresi
    İSLİCE MAH. NURİ ŞEKER CAD. NO: 62 / A / ELMALIDERE / MERKEZ / UŞAK

üretimi durdurulan ilacı bile bulmanız mümkün. doktorun annem için yazdığı ilacı sadece bu eczanede bulmuştum. umarım yardımcı olabilirler.
    geçmiş olsun diyeyim.
  • Hocam son durum nedir? Aramaya devam mı? Çıkıp gezelim mi eczaneleri?
  • Çok geçmiş olsun.
  • Allah yardımcın olsun.

Bizim burası ilçe ama belki depoda vardır diye eczaneleri dolaştım, hiçbirinde yok. Bayadır piyasada olmadığını söylediler. İnşallah bulursun.
  • Geçmiş olsun hocam, gerçekten okuyunca üzüldüm durumunuza, inşallah sıkıntınız bir an evvel geçer, yaşadığınız stres ve sıkıntıyı tahmin edebiliyorum (eşimde şu an 16 haftalık hamile) size nacizane tavsiyem birde Riskli Gebelik Uzmanına (perinatoloji) danışmanız. Rabbim evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
  • ALLAH yardımcınız olsun,Bulunduğum mahallede ecza deposu vardı taşınmamışlar ise gün içersinde kontol edicem.

Konuyu gören arkadaşlar mesajlarınızı esirgemeyin üst sıralara çıkarsa eğer daha çok kitle yardımcı olucaktır..
  • Arkadaslar hepiniz mukemmel insanlarsiniz cok guzel telefonlar aldim cok guzel bilgilendirildim sabah ilk gelen telefonu kapatinca hungur hungur aglafim ben aglayinca esim de beni gorunce agladi o kadar aciya aglamayan kadin.
    Tek ihtiyacimiz prepar tablet kaldi 2 kutu bulabildik biri aydindan forumdan bi arkadasimiz digeri samsundan bi akrabamiz sayesinde bi kac kutu daha bulabilsek evimize cikabilcez.

Okuyan herkes cevresinde Allah rizasi icin 5 eczaneye sorsa Allah in izniyle bulunur diye dusunuyorum.

Ne kadar tesekkur etsem az hepinize. Prepari karsi odemeli gonderebilirsiniz alinca havale yaparim aninda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 25 Ocak 2016; 12:31:04 >
  • Arkadaslar konuyu guncelliyorum prepar tablet ilaci lazim gerek forumdaki arkadaslar gerek arkadas ve akraba sayesinde diger ilac ihtiyacimiz kadar tedarik ettik cok sukur. Prepar i elinde kalan eczanelerden bulabiliriz diye dusunuyorum.

• Arkadaslar konuyu guncelliyorum prepar tablet ilaci lazim gerek forumdaki arkadaslar gerek arkadas ve akraba sayesinde diger ilac ihtiyacimiz kadar tedarik ettik cok sukur. Prepar i elinde kalan eczanelerden bulabiliriz diye dusunuyorum.

• geçmiş olsun
    teşekkürler donanım forum , yine yardımseverliğini gösterdi
  • ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

geçmiş olsun
    teşekkürler donanım forum , yine yardımseverliğini gösterdi

Aynen Mahmut bu ilgi gozlerimi yasartti ciddi anlamda cok buyuk yardimlari dokundu 52 eczanede bulamadigim ilaci taaa aydinin ilcesinde buldular. Yardim eden etmeye calisan hepsi kucuk bebegimizin kahramani... hepsinden Allah razi olsun. Su prepar dan 2 kutu kaldi onu da keske bulabilsek.

• Bebegimiz bugun gece 2 gibi dogdu 1590 gram olarak cok sukur simdilik cigerlerini acmaya calisiyorlar. Biraz daha geciktiremedik dogumu İNSALLAH Cenabi Hak saglikla sihhatle ASLAN oglumu kucagima almayi nasip eder. Emekleriniz icin bir kez daha tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun ne muradiniz varsa versin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.