Şimdi Ara

Acil internet sorunu ..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunu ne kadar çözmeyi denediysem de yapamadım.Dedim ki yaw donanimhaber diye bir site vardi.Ordakiler bana yardimci olur dedim :).Sorunum şu :

Laptoptan kablosuz bağlantıyla bağlıyım.2 tane ağ görünüyor.Biri komşunun biri bizim.Ama çoğu zaman komşunun internetinin sinyali yüksek oluyor.O zaman da internetim gidiyor.(Ya da başka sebepten.Ama sanırım bu yüzden.)Online oyundaysam birden internet gidiyor.Lütfen yardım edin!

Acil internet sorunu ..!

Acil internet sorunu ..!

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkanda -- 14 Mart 2012; 15:18:15 >

• modemden wireless kanalını değiştir.
  • bunu nasıl yapabilirim :D
  • Bir defa bağlandığınız için hafızasına almış Windows 7. Windows kayıtlı kablosuz ağlarından en güçlü sinyali olana otomatik geçer. bunu engellemek istiyorsanız sırasıyla Ağ ve Paylaşım Merkezi = > Kablosuz Ağları Yönet => Çıkan listede bağlanmasını istemediğiniz ağı seçin ve aktif olan kaldır butonuna basın. Artık windows o ağı anımsamayacaktır.
  • yardiminiz icin saolun ama kablosuz ağları yönet bölümünde komşunun ağı çıkmıyor.Bağlanmaya çalıştım evet ama şifreliydi bağlanamadım :D:D
  • modem kanal sorunu gibi görünüyor
  • modem kanal sorunu derken ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.