Şimdi Ara

ACİL ipad mini geekbench sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle aranıza yeni katıldım ve ilk defa konu açıyorum yanlışım varsa şimdiden kusura bakmayın arkadaşlar. ipad mini retina kullanıyorum ve buguün geekbench programı ile bi test yapıyım dedim ve sonuç karşısında adeta şok oldum. çünkü benim yaptığım test sonuçları ile internette bu konuda paylaşılan test sonuçları arasında gerçekten azımsanmayacak şekilde fark var sizce ben mi abartıyorum yoksa doğru mu düşünüyorum.fikirlerinizi ve eğer bi sorun varsa çözüm önerilerinizi bekliyorum.benim yaptığım test sonucunu ve nette dolaşan diğer sonuçlardan birinide ekliyorum düşük olan benim ipad in sonucudur [simage]https://store.donanimhaber.com/00/b3/bc/00b3bc8835f69c663a27ccf9b330b98b.jpg[/simage  ACİL ipad mini geekbench sorunu
     ACİL ipad mini geekbench sorunu ACİL ipad mini geekbench sorunu

gördüğünüz gibi neredeyse %30 a yakın bi fark var arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimneon -- 6 Nisan 2014; 1:44:14 >

• Bikaç değişik uygulamada deneyin. Antutu var mesela. Hepsinde düşük çıkarsa bi restore atın. Yine olmazsa yapacak pek birşey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    ama neden diğer ipad lerde öyle göstersinde benimkinde böyle göstersin ama sadece bi tane değil birden çok tesr sonucuna baktım hepsi bu şekilde çok yüksek benimkine göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Bikaç değişik uygulamada deneyin. Antutu var mesela. Hepsinde düşük çıkarsa bi restore atın. Yine olmazsa yapacak pek birşey yok.

ama neden diğer ipad lerde öyle göstersinde benimkinde böyle göstersin ama sadece bi tane değil birden çok tesr sonucuna baktım hepsi bu şekilde çok yüksek benimkine göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.