Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 iphone 11 // 128 gb // temiz // DİP FİYAT Satın Al 7 Mart 2024 10:22 1 1 iphone 11 // 128 gb // temiz // DİP FİYAT Model: İphone 11Depolama: 128 GBRenk: siyahÖzellikler:iOS 14 (Performans için yükseltmedim, isterseniz yükseltebilirsiniz)Faturası mevcut (Garantisi bitmiş)Kusursuz çalışma (Ölü piksel, arıza vs. yok)Sıvı teması veya içini açma yokKenarlarda kılıftan dolayı çizikler varArka kasa ve ekranda çizik, vuruk veya ezik yokAksesuarlar:Kullanılmamış kulaklık, şarj kablosu, stickerlar, kitapçıklar ve iğne (kutusunda)Şarj adaptörü kayıpYeni ekran koruyucu takılıKullanılmış kılıflarNotlar:Takas düşünmüyorum.Pazarlık sünnettir.Ankara içi elden ya da havale sonrası kargo şeklinde alışveriş yapabilirizTelefonumu özenle kullandım ve hala mükemmel bir durumda. Aksesuarlarının çoğu hiç kullanılmadı. Aradığınız iPhone bu ise, lütfen iletişime geçmekten çekinmeyin.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] iphone 11 // 128 gb // temiz // DİP FİYAT [SATILDI] Apple Pencil 2. Nesil Sıfır jelatininde [SATILDI] Xbox One S 1 TB + 2 kol + gta 5 + bf1 + dikey stand SON FİYAT [SATILDI] iPad Air 3 64 gb Space grey + apple pencil + kılıf