Şimdi Ara

ACİL - İstanbul Medeniyet Üni.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bu sene sınava girdim ve MF3 türünde 9300 gibi bir sıralama yaptım. Tıp istiyorum. Kontenjan artışları ve kaymalar göz önüne alınırsa bir ihtimalle istanbul medeniyet üniversitesini kazanırım. Ama çok şüphelerim var. Çok köklü bir üniversite olmayışı bunun temel sebebi. Orada okuyan varsa lütfen fikir beyan eder mi? Şu an buna çok ihtiyacım var. Gerek kampüs, yerleşke gerek fakülteler binalar açısından ve en önemlisi eğitim öğretim açısından bir fikir verebilecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

• Bu arada 6 sene orada okuyacağımı da düşünürsek ve geleceğimi belirleyeceğini, sebepleriyle birlikte bir şeyler yazarsanız çok sevinirim. Tekrar teşekkür ederim.
  • Arkadaş 3 sene önce sormuş :) Yinede bilgi isteyenler faydalansın

Üniversite yeni kurulduğu için kampüsü de adım adım yapılmakta. Sanırım tıp fakültesi kampüsü hazır durumda. Zaten üniversitenin bir hastaneye sahip olması tıp açısından büyük avantaj. Bir diğer avantajı ise rektörün tıpçı olması. Rektör tıpçı olduğu için okulun tıp fakültesine daha çok ağırlık veriliyor. Kendisi zaten dünya yeşilay başkanı. Birde geçen gün herhalde islam dünyası tıp birliğine başka seçilmiş galiba. Yani tıp iyi. Her sene puan olarakta yükseliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubukelemon -- 22 Temmuz 2017; 4:2:8 >
  • Eğitim öğretim derslere göre değişkenlik gösteriyor tüm okullarda yani genel olarak bir okul için çok iyi bir eğitimi var diyemeyiz zaten. Bizim okulda anatomi eğitimi çok iyi olmasına rağmen mikrobiyoloji için aynı şeyi düşündüğümü söylemem mesela. Yerleşke olarak sürekli bir inşaat hali devam etmekte her geçen gün bir şeyler ekleniyor ama hani köklü okullardaki gibi kampüs içinde her şeyi yapabilirsin havası yok tabi ki. Ama okulun yeri gayet iyi metroya da metrobüse de oldukça yakın istediğin zaman kadıköy'e üsküdar'a geçebiliyorsun rahat rahat. Ama ben öğretim açısından diğer okullardan aşşağı kalacağını düşünmüyorum. Kocaeli ve Bülent Ecevit tıpta okuyan arkadaşlarım var şahsen gerek slaytları gerekse sınav soruları bizim okula göre daha basit gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.