Şimdi Ara

(ACİL) KAÇ WATTLIK GÜÇ KAYNAĞI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum buradaki üstadlarında yardımıyla parçaları belirledim sistem şu

amd phenom II X3 triple core 2.8 7.5 cache BLACK EDITION
    ecs ECS A780GM-A ULTRA EDITION
    2*2 gb 1066 mhz team xstream ram
    nvidia 9600gt 1gb DDR3
    500gb western digital black caviar

benim elimdeki psu ise codegen 300 w şimdii ben ne yapayım nasıl bir psu alayımda bu sistem hem güzel kararında tıkırında çalışsın hemde bu işten bayaa bi ucuza kurtulayım 400 watt yetermi acaba malum ucuz dedim tuzlu bitirdim sistemi siz ne dersiniz önerilerinizi bekliyorum (acilen) saygılar ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty01 -- 31 Mayıs 2009; 23:24:48 >

• çok fazla oc yapmayacaksanız kaliteli 400watt psular yeter de artar
    Edit
    + 800 mhz cl4 ram öneririm a-datanın var exada.mevcut ramlerin de fena sayılmaz tabi sana kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 1 Haziran 2009; 1:12:32 >
  • asus un sitesinde 550 watt diyince kalbim sıkışmıştı 500 watt lar pahalı nede olsa 400 yeterse yırttım demektir zaten en fazla cpu yu 2.8 den 3.2 ye çıkarırım oda kendi fanı elverirse siz ne dersiniz 400 watt bi psu yetermi bu işleme ilginiz için çok teşekkür ederim bu arada saygılar...
  • donanim hakkında bir yorum yapmayacağım ama 400w kaliteli bir psu fazlasıyla yeterli olucaktır. oc ve yük altında dahi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çanakkaleli. -- 1 Haziran 2009; 11:59:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.