Hocam benim açımdan bu ikisi arasında bir karar oldukça zor. İkiside birbirinden güzel. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz hangisi hoşuna gittiyse onu al. Eger mali bir açıdan sorunun yoksa chakrayı al ve Power Supply. Ama rc 690'da güç kaynağı le beraber geliyo.
Kalite açısından ikisinin de birbirinden geri kalır tarafı yok gibi. Bir tek chakra yan kapaktaki 25 cm lik fanla ön plana çıkıyor gibi . Hele birde son günlerin modası 8800gt 9600gt gibi bir ekran kartı da alacaksanız soğutma büyük önem kazanıyor . Hele bir de overclock yapacaksanız bütçeniz iyiyse chakra kasa + power öneririm. Değilse rc690 da iş görür.
aradaşa daha yeni chakra aldık parmakizi kalıyor bide yan fan dan birazcık ses oc yapmayacasan vede pasif ekran kartı kullanmayacaksan coolor mastır derim fazladan para vermemiş olursun
Chakra kullanıyorum. 600 rpm 90 CFM 25 lik yan fandan kesinlikle ses gelmiyor. Gece sadece çok az bir hava sesi geliyor ki o da olacak. Sonuçta hava akımı oluşturuyor. Chakra RC690'a göre daha üst seviyede bir kasa bence. Eğer F/P oranı yüksek olsun diyorsanız tabiki RC690 tercih edilmeli... Unutmadan Chakrada intake fan ve eksoz fan yok sadece 25lik fan var diğer fanlarda + masraf olacaktır. Bu arada Lian-li PC 007 kesinlikle üzerinde durulması gereken bir kasa. ilk tercihim Lian-li sonra Chakra sonra da RC690...
Eğer Chakranın Midtower olanından bahsediyorsan, RC-690 ondan daha geniş hacimli bir kasa , ben olsam RC-690 ı tercih ederdim.
quote:
Orjinalden alıntı: AsTeNnu
Chakra kullanıyorum. 600 rpm 90 CFM 25 lik yan fandan kesinlikle ses gelmiyor. Gece sadece çok az bir hava sesi geliyor ki o da olacak. Sonuçta hava akımı oluşturuyor. Chakra RC690'a göre daha üst seviyede bir kasa bence. Eğer F/P oranı yüksek olsun diyorsanız tabiki RC690 tercih edilmeli... Unutmadan Chakrada intake fan ve eksoz fan yok sadece 25lik fan var diğer fanlarda + masraf olacaktır. Bu arada Lian-li PC 007 kesinlikle üzerinde durulması gereken bir kasa. ilk tercihim Lian-li sonra Chakra sonra da RC690...
LianLi 007 benimde favorim , yanında bir de lianli 3.5" fan kontrol cihazı olursa tadından yenmez. Kalite süper , soğutma dehşet , fiyat desen amerika ile aynı nerdeyse . Bütçeniz uygunsa bu fiyata en iyi alternatiflerden biri .