Şimdi Ara

ACİL!!! Kedi ayaga kalkamıyor ( kediye bakabilecek biri lazım ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
5
Favori
38.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Şu anda izmirde. Evdeyken çişini yapmıştı zaten. İlk mesajı aldığım bilgileri editleyecegim.
    Hocam çok büyük bir iş yaptın, haberin olsun. Keşke herkes senin gibi olsa. Umarım iyileşir minik dostumuz.
  • Sağolun hocam. İnşallah iyileşir dediğiniz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyincik problemi olmaması güzel, umarım en kısa sürede iyileşir hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah mukafatini verir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim hocam size kediye gösterdiğiniz ilgi için. Umarım iyileşir

Nerde oturuyosunuz?

• adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    İnsallah.

• Akhisar. Siz de akhisarliydiniz galiba. O yüzden kirbaglar diyeyim daha iyi olur.

• Tam teşekküllü bir klinige goturmek lazim

Veterinerler genelde hala baytar kafasinda olduklari icin birçoğu onemsemez ve bilgileri cok eksik ve yanliş olur

Yani buyuk ihtimal dahili bir hastaliktir

Ben hekimim bir neredeyse her canlinin bir psikolojisi var eger siddet gorduyse de depresyona girmis olabilir

• Konu fake ne bir ss var ne başka bir şey heralde önceki tutan hayvan konularını görüp açmış arkadaş hayali bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YalamaYapanVida -- 22 Temmuz 2018; 16:13:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanVida

Konu fake ne bir ss var ne başka bir şey heralde önceki tutan hayvan konularını görüp açmış arkadaş hayali bir konu.
    Ne fake konular gördük..

Babam hasta deyip para toplayan kız. Kanserim deyip günlerce sömürü yapan veled.. İhtimal veriyorum açıkçası. Arkadaştan ss istedim ses yok

• quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanVida

Konu fake ne bir ss var ne başka bir şey heralde önceki tutan hayvan konularını görüp açmış arkadaş hayali bir konu.
    Sovucem de banlanmak istemiyorum. Fake olduğunu dusunenler girmesin.

• quote:

Sovucem de banlanmak istemiyorum. Fake olduğunu dusunenler girmesin.

Alıntıları Göster
    Hangi hakla sövüceksin merak ediyorum ? Resmen fake konu açmışsın ne bir ss var ne başka bir şey madem bir kediye yaptığın iyiliği bütün forumun görüp takdir etmesini istiyorsun ozaman kanıtlarını da konuya koyacaksın yoksa millet inanmayınca böyle sinirlenerek kendini hakli çikarmaya falan çalışmayacaksın.

• YalamaYapanVida kullanıcısına yanıt
    Kimsenin tesekkurune ihtiyacım yok. Hele sizin gibilerinden hiç yok. Dediğim gibi fake diyorsanız konuya girmeyebilirsiniz.

• Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Attım resim. Anlaşılıyor sanki oradan hayvanın sıkıntısı olduğu. İnternetten resim bulup atsam anlamayacaksınız bile. Yaptığınız boş muhabbete bakin. Bir de inanmazsiniz siz zaten yanında dh yazmıyor diye. Kliniği arayıp öyle bir fotoğraf yollasinlar diye de soyleyim ister misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 22 Temmuz 2018; 17:26:49 >
  • quote:

Attım resim. Anlaşılıyor sanki oradan hayvanın sıkıntısı olduğu. İnternetten resim bulup atsam anlamayacaksınız bile. Yaptığınız boş muhabbete bakin. Bir de inanmazsiniz siz zaten yanında dh yazmıyor diye. Kliniği arayıp öyle bir fotoğraf yollasinlar diye de soyleyim ister misiniz?
    Çektiğin ortamlardan az çok doğrulu kanıtlanır. Babamın oğlumusun sana inanayım körü körüne Boş muhabbet yapma düzgün konu aç.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.