Şimdi Ara

ACİL KLİMA TAVSİYESİ LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ustad selamlar. su klima nasıldır acaba? cok yakar mı elektriği. uyguna buldumda bir tanıdıktan ona gore alıp almama arasında kaldım...

http://www.bosch-home.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/ev-konforu/klimalar/B1ZMI12903.html#tab2
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

ustad selamlar. su klima nasıldır acaba? cok yakar mı elektriği. uyguna buldumda bir tanıdıktan ona gore alıp almama arasında kaldım...

http://www.bosch-home.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/ev-konforu/klimalar/B1ZMI12903.html#tab2

çok ucuza bulmuşsanız ve sadece soğutma için olacaksa alınabilir. ama tutupta bu klimadan kaliteli klima verimi beklemeyin.soğuturmu adam gibi kurulum yapılırsa soğutur.

• garcia1905 G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim burada adamlar kendi ital ettikleri ürünleri övüyorlar inanmayın bunlara bir sürü nick oluşturuyorlar forumdan çıkmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trhuseyn T kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Bende aynı özellikllerde (A++ , 12000 BTU) ve aynı fiyat seviyesinde (1700 - 1800 TL) Inverter Klima arıyorum. Şu iki marka/model dikkatimi çekti ama ürünlerin kalitesi ve verimliliği konusunda hiç bir fikrim yok.
    1- INDESIT IN I 121 EUI
    2- BAYMAK ELEGANT PLUS

Her iki model de yeni teknoloji ürünleri diye biliyorum.
  • osmar O kullanıcısına yanıt
    Bende bu modelleri gordum ustad. Lakin indesit yerine ya baymak yada samsung almayi dusunuyorum. Baymakta 5 yil garanti var. Bakalim artik kismet.

• Samsung'un hangi modeli ile ilgileniyorsunuz? Ben de kendim için araştırayım.
  • Herkes bir midea akimidir tavsiye ediyor.ben okdar dukkana toplu konut vs gidiyorum.kimsede minea gormedim.bi tek eski calistigim yerde midea vardi oda eh iste.bu midea yi tavsiye edenler genelde hep az mesaj sayili kullanicilar.insan işkilleniyor valla acaba bunlar sirketin adamimi diye.geneldede izmirdeki midea bayisi tavsiye ediliyor oranin linki paylasiliyor.dikkatimden kacmadi.zaten midea onerenlerin bir kismi nedense ban yemisler.dedigim gibi klima alacagim icin gezerken klimalara bakiyorum hic midea gormedim.adam trilyonluk villasina beko taktirmis parada var istedgni alir ha isi bilmiyor dersiniz :) klima isi butce isidir bence sadece sogutma icin kullancaksan okadar kaliteli klima almaya gerek yok.sanki herkes mit elec vb urunleri aliyor.sitelerde gordugum arcelik,beko,vestel,bosh klimalari kullaniliyor.benim dusuncem budur

• Turque T kullanıcısına yanıt
    Aynen kardesim bende sana katiliyorum.benden once sende yazmissin zaten.burda ben daha once kendi malzemelerini öven bi kombi ustasida gormustum.adam bakir boru satiyordu forumdan.bunlarda midea klimanin reklamini yapiyorlar.zaten mesaj sayilarina bakarsan genelde az mesajlari var yani yeni uyeler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.