Şimdi Ara

acil konforlu bir araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tavsiyeler uzerine 2000 model uzeri e serisi bakiyorum ama temizini bulmak gercekten zor. Bir de aklima takilan bisey var, e serisinin alti cok alcak gibi gorunuyor. Daha once de belirttigim gibi asfalt da olsa bozuk koy yollarinda da kullaniyorum araci. Bu konuda e serisi beni endiselendiriyor. Vw touareg dusunmemin sebebi de bu. Bildigim kadariyla yerden yuksekligi 15 ila 30cm arasi ayarlanabiliyor. Yani arac uzun yolda alcaltilarak agirlik merkezi yere yakin hale getirilebilir ve bu sayede hem yol tutusu hem de konforu artar. Koy yoluna cikinca da araci yukselterek bozuk yollari rahatlikla asabilecegimi dusunuyorum. Sizin tavsiyeleriniz benim icin cok degerli. Aklimdaki soru isaretlerini kaldirmam icin yardimlarinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukuyama

Tavsiyeler uzerine 2000 model uzeri e serisi bakiyorum ama temizini bulmak gercekten zor. Bir de aklima takilan bisey var, e serisinin alti cok alcak gibi gorunuyor. Daha once de belirttigim gibi asfalt da olsa bozuk koy yollarinda da kullaniyorum araci. Bu konuda e serisi beni endiselendiriyor. Vw touareg dusunmemin sebebi de bu. Bildigim kadariyla yerden yuksekligi 15 ila 30cm arasi ayarlanabiliyor. Yani arac uzun yolda alcaltilarak agirlik merkezi yere yakin hale getirilebilir ve bu sayede hem yol tutusu hem de konforu artar. Koy yoluna cikinca da araci yukselterek bozuk yollari rahatlikla asabilecegimi dusunuyorum. Sizin tavsiyeleriniz benim icin cok degerli. Aklimdaki soru isaretlerini kaldirmam icin yardimlarinizi bekliyorum.

s60 yada superB alin keyfinize bakin o arabalari alipta paranizla rezil olmayin (MASRAF KONUSUNDA)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konfor diyince aklıma SuperB gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.