Şimdi Ara

Acil kyk yurt taahhütname nedir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
14.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İki üni bırakan adam kullanıcısına yanıt
    Taahhütnameyi onayladım fakat çıktısını almadan gitmiştim yurda. Fakat görevliler bu belgeninde gerekli olduğunu söylediler bana ve gidip çıktısını almak zorunda kaldım. Yani sizde orda mağdur olmayın sonra diye diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Taahhütnameyi onayladım fakat çıktısını almadan gitmiştim yurda. Fakat görevliler bu belgeninde gerekli olduğunu söylediler bana ve gidip çıktısını almak zorunda kaldım. Yani sizde orda mağdur olmayın sonra diye diyorum.

Sadece o belge yetiyor mu hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigben33

e-devletten girip taahutnameyi onaylamazsanız hakkınızı kaybedersiniz.Ayrıca taahutname çıktısını alıp yurda teslim etmeniz diğer evrakları ise 1 ay içerisinde yurda teslim etmeniz gerekir.Taahutnameyi götürmezseniz yurt kaydı yapamazsınız.

kardeşim peki o çıktıyı nasıl alıcaz, e devlette yazdırınca bütün sayfayı yazdırıyor sadece taahütnameyi nasıl yazdırıcaz bi örneği varsa yolliyabilirmisin ?
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var e devletten onaylamayı unuttum ve kayıt sürem doldu fakat parayı yatırdım bilgisi olan var mı ne yapabilirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.