Şimdi Ara

Acil!! Logitech G935 mi Logitech Pro X mi HyperX Cloud Alpha S mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Kulaklık alacağım birkaç gün içerisinde netleştirmem lazım ama bir türlü karar veremedim. Forumlar veya youtube videolarında bu 3lü hakkında bir karşılaştırma yok. Biliyorum bi tanesi kablosuz ama onun da artı ve eksileriyle değerlendirmelerinize katmanızı rica ediyorum. Ben bulabildiğim ve öğrenebildiğim kadarıyla artı ve eksilerini yazmaya çalışacağım. Fiyat konusuna girmenize gerek yok. Her ne kadar logitechler daha pahalı olsa da let go'dan daha ucuza bile sıfırını bulmak mümkün.

Logitech 935'in artıları:

• Wireless
    • Dolby Digital
    • G buttons
    • Kulağı tam sarıyor
    • Değiştirilebilir batarya
    • Gerektiğinde kablolu olarak kullanabilme
    • RGB lambalar
    • Oyuncu kulaklığı görüntüsü, ayrıca bütün ekipmanlarım g serisi.
    • Dönebilen kulaklıklar - diğer ikisinde yok.
    • Tek tusla ekolayzır açma, kapama

Eksileri:

• Ağır
    • Neodim mıknatıs yok
    • Mic kalitesi vasat
    • Seyahat çantası yok
    • Yedek pad'i yok
    • Pad'i diğerlerine göre en vasatı
    • Pil ömrü sınırlı - 12 saat
    • İçlerinde en ağır olanı
    • Ses kalitesi içlerinde en vasatı ama yine de iyi.

Logitech Pro X artıları:

• Elit bir görünüşü var ve kibar dışarda telefona takıp normal kulaklık niyetine kullanabilirsin diğerlerinde böyle birşey pek mümkün değil
    • DTS var
    • Noise isolation fena değil
    • Mic kalitesi en iyisi ayrıca software üzerindende bunda ince ayar yapabiliyorsun
    • Padi çok kaliteli ve ayrıca yedek kumaş padi var
    • Gerekli olabilecek her türlü kablo kutudan çıkıyor, seyahat çantası dahil
    • Kulaklık çok rahat, üst kaplaması vs bilhassa uzun süre kafanda dursa rahatsız etmeyecek şekilde. Zaten padler hafızalı.
    • Kulaklığın malzeme kalitesi üst seviye

Eksileri:

• Ürünün sadeliğini korumak için kulaklık üzerine herhangi bir düğme vs koymamışlar sadece sıralı kontrol paneli var ama onda da sadece ses arttırma azaltma ve mic mute var. Yani çok sınırlı.
    • Kulaklığın pad bölgesi bi tık ufak diğerlerinden, kulağın üstüne gelir ama komple kavramaz. Denemedim, net konusamıyorum.

Alpha S artıları:

• Sanırım içlerinde en rahat olanı, kafanda olduğunu bile unutacaksın diyor çoğu kullanıcı.
    • Padleri oldukça kaliteli ve kullanışlı. Yedek pad'i geliyor
    • Kulaklığın üstünde doğrudan bas ayarı yapabildiğin sliderlar var
    • Azami ve asgari mikrofon frekans aralığı en yüksek olan kulaklık
    • Azami ve asgari hoparlör frekans aralığı en yüksek olan kulaklık
    • Tek kablo ile hem pc'de hem telde kullanabiliyorsun, pro x'te kablo değiştirmen gerekiyor
    • Sıralı kontrol panelinde yok yok, kulaklık ve mic ses arttırma azaltma, 7.1 açma kapama, mic açma kapama. He bazılarını ne sıklıkla kullanırsın orası tartışılır.
    • Seyahat çantasıyla beraber geliyor
    • Mic kalitesi başarılı

Eksileri:

• İçlerinde tipi en kötü olanı, tipi yine o kadar kötü değil ama diğerlerine kıyasla sınıfta kalır.
    • Malzeme kalitesi en kötü olanı, kulaklığın üst tarafındaki demir ucuz gösteriyor.
    • 2 kabloyu birbirine taktığında (jak + ses kartı) toplam uzunluk 3m ki bu cidden gereksiz bir uzunluk. O kadar kablo her yere dolanır.
    • DTS yok
    • 7.1'i sanal ve çok başarılı değil.
    • Yazılımı çok zayıf, customisation yok denilecek kadar az.

Yani gördüğünüz gibi her ne kadar birbirine yakın kulaklıklar gibi gözükselerde önemli farklılıkları da yok değil. Bayağı arada kaldım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz, neden?

Kendimden de kısaca bahsedeyim ki ne amaçla kullandığımı göz önünde bulundurarak tavsiye verirsiniz. Pc'de sadece oyun oynarken kullanırım. Ne film ne de müzik dinlerken kullanacağımı sanmıyorum. Hele hele müzik çok nadir. Müziği ekseriyetle telefonuma takar dinlerim. Filmi de dışarı hoparlörümle. Oyun olarak ta cs vari oyunlar pek oynamam. Ekseriyetle LOL ve arada euro truck oynuyorum. Yani surround ses'e pek gerek yok. E o zaman neden 300 liralık kulaklık almıyorsun diyenleriniz cıkabilir. Birşeyi aldım mı uzun yıllar kullanırım o yüzden aldım mı iyisini alırım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu 3 modelin dısında model tavsiye etmeyin çünkü hepsini biliyorum 3 asagı 5 yukarı. Yani çok çok çok bayıldıgınız bi model varsa illa ki yazın ama ekseriyetle bu 3 üne odaklanırsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

• Tercih edeceğiniz kulaklık günlük bilgisayarda geçirdiğiniz süreye ve yapacağınız işlere bağlı olarak değişebilir.

Bir oyuncu olarak ses kayması, ses gecikmesi, şarj vb. sorunların önüne geçebilmek açısından kablolu kulaklık tercihi daha doğru olur.

Aynı şekilde 6 saat ve daha fazla uzun bir süre bilgisayar başında kalıyorsanız yine hafif ve kablolu bir kulaklık tercihi yapılmalı.

AÇok fazla bilgisayarda vakit geçirmiyorsanız yada günde belirli aralıklarda kısa kısa bilgisayarda oturuyorsanız, kablosuz kulaklık kesinlikle alınmalı, hem bilgisayar hem tv karşısında kullanabileceğiniz modelleri tercih edebilirsiniz.

Şayet bütçe sıkıntınız yoksa; benim gibi oyun için kablolu, diğer alanlarda kullanım için kablosuz tercih edebilirsiniz.

Kablosuz kulaklık olarak Logitech ürünleri arasında bir tercih yapabilirsiniz.

Kablolu kulaklık olarak HyperX Cloud II yada HyperX Revolver S modellerini inceleyebilirsiniz.

• Bir yıl sonra el cevap. Detaylı öneriniz için çok teşekkürler. Şimdi kendi yazdığıma da baktım da yazarken zaten hafiften Pro X'e meyletmişim :d ki aradan geçen 1 yılın sonunda doğru karar verdiğimi de düşünüyorum. Kulaklıkta bir eksi göremiyorum. Sadece zaman zaman Logitech'in pc app'indeki yazılımında sorunlar, uyumsuzluklar, hesabı/ayarları unutmalar oluyor. Logitech üstünde çalışıyor biliyorum, yani onlarda epeydir bu konularda çile çekiyor ve sorunun farkındalar. Eskiden baska bir app kullanıyorlardı onu simdi devre dışı bıraktılar filan. Ama buna da şükredelim çünkü Hyper'de (Kingston'da yani) bu da yok. Düz bir kulaklık. Analog gibi. Yani biri sanki tipik amerikan arabası veya uçağı diğeri tipik avrupa arabası veya uçağı. Hyper düz bir alet ama kullanımı keyifli, uzun ömürlü, sorunsuz. Logi ise arada uğraştırabiliyor. Ama ürünün kendisi ve parçalarının her birinden kalite akıyor. Kendinizi şımartılmış hissediyorsunuz. Ben kısacası çok sevdim herkese de tavsiye ederim. Param olursa aynısının bi de kablosuzunu alırdım. Logitech üzmez.

• Selamlar ben hyperx cloud 2 ile g pro arasında kaldım fps oyuncusuyum warzone veya battlefield gibi ama taşınabirliğe de önem veriyorum ne tavsiye edersiniz?

• kmesne kullanıcısına yanıt

Neden G Pro, G Pro X değil? O kadar veren onu da verir bence. Şimdi G Pro ile Hyperx Cloud 2 soruyorsan Cloud 2 al derim. Ama G Pro X ile kıyaslarsan G Pro X al. Kulaklıklar birbirine yakın olduğu için bu kadar ince tercih farkları doğuyor. İkisi de üzmez genel olarak

• Bence Cloud Alpha S alınabilir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.